У Луцьку обіцяють появу нового вишу

У Луцьку обіцяють появу нового вишу
Екс-ректор Інституту розвитку людини університету «Україна» Роман Карпюк розповів, що найближчим часом за адресою Карбишева, 2, у Луцьку розпочне роботу новий виш.

Про це він розповів під час прес-конференції у Луцьку в четвер, 5 червня.

За словами Карпюка, новий заклад буде називатися «Академія рекреаційних технологій та права». До нього, мовляв, планують перейти більшість із 160 викладачів, які працювали в ЛІРОЛ.

Ліцензію обіцяють отримати «за два дні».

Щодо студентів, то вони зможуть перейти у академію за спрощеною процедурою, однак «це лише добровільно», - переконує Карпюк. Відзначимо, що у ЛІРОЛ навчається близько 1200 студентів.

За словами посадовця, він буде у новому виші займатися безоплатною викладацькою діяльністю, оскільки є державним службовцем.

Матеріальна база нового закладу у власності двох фірм, одну із яких Роман Карпюк, мовляв, нещодавно продав депутату Луцької міськради Юрію Мишку, а інша зареєстрована на колишнього працівника ЛІРОЛ Людмилу Стасюк.

Виш, за словами Карпюка, буде 3-4 рівня акредитації. Посадовець додав, що наразі на посаду ректора не претендує, але буде всіляко сприяти новому закладу. Бо у ЛІРОЛ київське керівництво, мовляв, постійно проводить скорочення, тому Карпюк хоче зберегти колектив.

«У нас 6 докторських захистили та 50 кандидатських», - відзначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець Карпюк, з нуля створив ЛІРоЛ, і розвинув заклад до досить високого рівня, інститут став 3 по кількості студентів, ну перші два так звані "національні". І я вірю в те що і Академія себе ще покаже! А те що пишуть всяке то це заздрість, писати і ляпати легко, а робити реальні речі це потрібно сили і розум!
Відповісти
Як це академія себе покаже? Випустить студентів розумних "як дрова", з незрозумілим дипломом, яких нікуди не хочуть брати на роботу? В подібні навчальні заклади йдуть ті, хто взагалі нікуди не може вступити... ПТУ не солідно, а АКАДЕМІЯ - звучить.... і не важливо яка якість освіти..
Відповісти
Щиро вірю і сподіваюсь, що Вам ніколи на доведеться звертатись за допомогою до випускників цієї та подібних академій. Низькокваліфікованих кадрів у нас і так вистачає
Відповісти
Мені цікаво який виш ви закінчили, і що вам дала та освіта, хто ви?? простий спеціаліст з червоним дипломом ВНУ чи ЛНТУ?? чи можливо ви ремонти по квартирах робите?? Дають змогу вчитись і там, і там одинаково. А про кваліфікацію кадрів краще помовчіть. Є дуже кваліфіковані кадри і без освіти, які не знають можливо теорії, але знають життя і як жити та працювати. В наше сьогодення всі дипломи в Луцьку одинакові, гладкі, і як будете підтератись ними в кімнатах WC ви різниці не відчуєте.
Відповісти
Сто відсотків молодець. Всі викладачі на нього гарували, студенти сесії за бакси здавали. А він за них викупив величезну будівлю, поставив керувати коханку, а сам в облраду. Тепер ще й землю прибере до рук під ту ж саму музику і має всіх в дупі. Точно молодець....
Відповісти
http://ukurier.gov.ua/uk/articles/diyalnist-kolishnogo-rektora-zavdala-miljonnih-zbi/
Відповісти
А ти певно і є той самий Мишко, який постійно ходить пяний
Відповісти
Карпюк - злодій з великої буки З. Накрав грошей у ЛІРОЛ - і тікать. Мо-ло-дець!!! Правда далеко не втече, максимум до Луцького СІЗО, при тому вже досить скоро. Правда дуже шкода дітей, які спокусяться повчитися у новому "липовому" ВУЗі!!!
Відповісти
недай бог там учитись
Відповісти
Подивіться скільки "дров" випускають "національні", і скільки ті "дрова" платять за сесії.А в ЛІРоЛІ молодці викладачі і весь персонал. До студентів ставляться як до власних дітей.Атмосфера начання чудова(і відпочинок, і заняття спортом).Хто не лінується навчатись знаходить роботу в дуже престижних компаніях і з високою заробітною платою. А брудом поливають від заздрості.ЛІРоЛ - ти був одним з кращих!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
А я щиро надіюсь, що ці писаки-коментатори самі спробують зайнятися справою, обов*язково корисною, а не словогадством. І докажуть, що вони справжні професіонали. Хто ж вам не дає? Романе Петровичу, успіху Вам!
Відповісти
маразм крепчає. А мона створити академію економіки і тракторизму, чи харчових технологій і стратегічної оборони. Нє, ну Карпюк маладца, поєднав два тренди - туризм і право, але колись же здоровий глузд має на себе взяти право???
Відповісти
карпюк усих надурив
Відповісти
Дааааа!!! Карпюк - молодец!!!! Вот как у нас зам.губернаторов получают лицензии!!! Нормальные ВУЗы годами проходят аккредитацию для получения лицензии, а Роман Петрович может это сделать за 2 дня!!!! Может он в министерство для устрашения и ускорения процесса получения лицензии привезёт своих пьяных бандюков, как он любит это делать?!!!!В МОНе стрАААААшно испугаются и через 2 дня лицензия на руках!!!!!
Відповісти
у мене манікюрниця має диплом того вузу (щось там з правом пов"язане). розказувала, що пішла влаштовуватися на роботу, то подивилися як на дурну, посміялися і на двері показали... п"ять років і огогого скільки грошей пішли в нікуди.... навідкривають тих вузів безтолкових.... ніде, певно, нема стільки, як у нас.
Відповісти
А у мене манікюрниця має диплом ВНУ юриста, і що з того, якщо не працює за фахом?
Відповісти
Коментувати мають право всі але не коментуйте якщо ви не знаєте нічого про цього Романа Карпюка, він людина з великої букви на розвиток ЛІРоЛ київ недав ні гривні а як так це ж філія, Роман сам її підняв і витягував як міг, я добре знаю, я був студентом у цій філії, як можна пояснити те що студентам був подарений компютерний клас від Києва, в реальності його подарували тільки на бумажці так званій під назвою СЕРТИФІКАТ. Тому не паклюжте людину якщо ви її не знаєте.Карпюк завжди прийде на допомогу... А зараз в ЛІРоЛ працюють люди які були вигнані за хабарництво, тому і подумайте де ваші діти вчаться...
Відповісти