Замкерівника міліції Волині вибудував собі палац у Володимирі. ФОТО

Замкерівника міліції Волині вибудував собі палац у Володимирі. ФОТО
Екс-начальник міліції Володимир-Волинського, а тепер заступник керівника ГУ МВС у Волинській області Олександр Никитюк мешкає у чималому будинку, який радше нагадує палац.

Дім виріс на землі, що належала громаді Володимира-Волинського, - йдеться в сюжеті журналіста Тараса Зозулінського на телеканалі ZIK.

Так, влада Володимира виділила Олександрові Никитюку 10 «соток» у центрі міста, що раніше належали до території міського готелю.

Відбулося це за доволі дивних обставин. Готель відмовився від частини землі, вільний наділ місто передало під приватну забудову.

«Земля була вільною, було прийняте рішення щодо її передачі. Ніхто жодного тиску не чинив», – запевнив правоохоронець журналістів.

Чималий будинок офіційно належить дружині Никитюка, а будував дім за власні кошти, переконує начальник у погонах, його тесть.

«Мені 73 роки. Все життя працював, по курортах не їздив, моря не бачив. Мав хорошу роботу на птахофабриці, отримував добру зарплату. Побудував дочці хату», – розповів про походження грошей на будівництво тесть Олександра Никитюка.

До речі, правоохоронець мешкає у Володимир-Волинському, а працює у Луцьку. Щодня йому доводиться долати 150 кілометрів дороги. Відтак лише на пальне щомісяця потрібно витрачати понад 4 тисячі гривень – майже половину зарплатні Олександра Никитюка.

«Частину коштів на транспортні витрати мені виділяє держава як заступнику начальника. А ще зі мною разом добираються два працівники правоохоронних органів. Тож ми «скидуємося» на пальне», – пояснив Олександр Никитюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мда палац?! Кругом луцька таких палаців сотні.... навіть набагато "крутіших" хто там живе???Напевно санітарки і двірники...не робіть з мухи слона.....
Відповісти
як я хочу бути мєнтом!шкода що диплом червоний в мене. не візьмуть.
Відповісти
та хіба це будинок, це - хата!, а ось проїхати до Боголюб з ліваої сторони можна спостергати....., Струмівка, Ліпини, та решту околиць Луцька, ось це БуДиНоЧкИ((((( потрібно працювати, екномити, а не бухати і чекати халяву..........
Відповісти
Все життя трудився на птахофабриці... Якби на птахофабриці так заробляли то всі євреї були би в Україні птічніками.
Відповісти
Та птахофабрики бувають різні, як і птахи. Може "беркутами" завідував, це серйозні птахи колись були...
Відповісти
дах дорогенький
Відповісти
Згідний з попередніми коментарями...Будинок ще з вигляду скромний в порівняння з хоромами під Луцьком, які належать невідомо кому, і статті за них не пишуть...
Відповісти

Ось так живуть у Володимирі " чесні" працівники міліції. Вже й казочку про походження грошей придумали - таж чимало людей в ті часи гаргачили на фабриці, а чомусь палациків не построїли. Брехун той начальник міліції- володимирська міліція разом з міським головою та міськими дупутатами заробляє на контрабанді горілки сігарет, наркотіків, продає по ночам малолеткам спиртягу.
Коли вже наконець закінчится той володимирський цирк з " чнсними " местними ментами і такими ж депутатами. ПОРА ВЖЕ ЇХ ВСІХ НА ТЮРЕМНІ НАРИ ! І то негайно Хватить терпіти тих злдюг і бандитів у Володимир!
Відповісти
Громадо, подякуй Саганюку за комфорт Никитюка.Папа сказав- раби проголосували!!!
Відповісти
На зарплату? Ми що лохи?
Відповісти
С першу ніж обливати брудом , краще б задумались над тим , що ця людина зробила для Волинської міліції. Це напевно сама порядна, авторитетна людина , яка залишилась в лавах Волинської міліції. Тому краще б дійсно цікавились людьми, які себе компрометують.
Відповісти
Ще й до них доберуться. Просто мова йде про міліціонера. а не якогось бізнесмена успішного, влювлюєте різницю?
Відповісти
ой діствітільно це ви хочете сказати що це вже великі хорми а тим більше він не участковий в селі а заступник начальника міліції.то давайте до кожного держ службовця їхати фотографувати його угіддя і писати всяку всячину.давайте краще чимось корисним займемося наприклад військовим допоможемо морально і по можливості матеріально
Відповісти
Приїдьте до Нововолинська і поглянте який палац вибудував собі помічник прокурора Бас, віднедавна прокурор Старовижівського району.
Відповісти
ЦЕ НЕ ПАЛАЦ!
Ціни у нас Європейські, а зарплати ще совдеповські! А такий будинок реально побудувати на зп 2000 у.о. в місяць. За 5 років причому. А у нас видають кредити на 20 років і то під квартири, що є гірше чим будинок.
Відповісти
І дурню зрозуміло, що цей "мєнт" взяточник, але ми привикли до такого, це нормально :((
Відповісти
Заказуха повна,прослідковується заказ Карпюка так як він мітив на дану ділянку хотів побудувати там супермаркет.Доречі хай покаже свій будинок побудований на гроші з контрабанди також на гроші покійного Кабанова та гроші кинутого ним екс бізнес партнера П. Доречі спальня в Карпюка 50кв.м-Вам слабо?Пан Карпюк має дачу н о.Світязь за 200000$ їздить на мерседесі за 120000$ і це все нормально.Продовжуємо про Володимирських замовників пан Грек-та людина має особисту неприязнь до Никитюка бо коли його обісцяв Ба каков Нікіта на це не відреагував ну не має такої статі щоб було б порушити тоді справи Грек терпів з 2001року а тепер начинає...На рахунок будину то як і вище писали ХАТА,проїдьтеся Володимиром таких хат сотні....
Відповісти
Правильно чоловік робить пока є можливість то треба наживати добро, бо потім не дадуть. А так старість буде небідна, та й діти не будуть дорікати що тато в міліції тільки штани протирав. Так тримати!
Відповісти
Та. В. Мене. Така. Літня. Кухня
Відповісти
ПОБУДУВАВ, БО НА ВІДИІНУ ВІД ВАС ЗАЗДРІСНИКІВ НЕ ПРОПИВАЄ.
Відповісти
боже ж мій, я то думаю, що ж це за хороми стоять по всій волинській області-а це, відать, колишні працівники птахофабрики їх собі побудували. вже хоч би брехати навчилися. як тесть міг назбирати гроші працюючи на птахофабриці? в рублях відкладав? так вони ж "пропали". матеріали закупив? навряд, хатинка модерна, а не з радянської цегли. навіть якщо він почав от прямо таки після розвалу союзу і переходу на гривню відкладати гроші дочці на хату, то, зважаючи скільки тестеві років,він якраз до пенсії назбирав би на 3 м.кв. придумайте якусь вірогіднішу версію. ця "не прокатить".
Відповісти
просто людині пре
Відповісти
Такий самий будинок близнюк у Нікітиного шистьорки - Добрині-худого. Точь в точь... І ше та шавка кругом Нікітою прикривається і усіх лякає. А ще вихвалявся, що йому менти в дежурці завжди честь віддають та рапортують. Ось так: куди князі без своїх слуг!
Відповісти
Які 73 роки?
Відповісти
Останні новини
Замкерівника міліції Волині вибудував собі палац у Володимирі. ФОТО
05 червень, 2014, 16:16