Романюк дослухався до працівників «Луцьктепла»

Романюк дослухався до працівників «Луцьктепла»
Луцький мер, враховуючи пропозиції працівників ДКП «Луцьктепло», видав доручення.

Документ скали за результатами зустрічі з адміністрацією та трудовим колективом ДКП «Луцьктепло», що відбулась 29 травня, − повідомляють у прес-службі луцької мерії.

Відповідно до доручення, керівництво підприємства зобов’язано розмістити на офіційному сайті ДКП «Луцьктепло» та на інформаційному стенді центральної прохідної підприємства інформаційні матеріали з відповідями на запитання зі звернення громадянина Володимира Федотова.

Директор ДКП «Луцьктепло» Олександр Киричук повинен до 20 червня внести зміни до штатного розпису підприємства та передбачити ліквідацію посади фінансового директора підприємства, яку займає Тетяна Казачек.

Крім того, до 20 червня має бути поновлений на посаді машиніста двигунів внутрішнього згоряння V розряду автотранспортної служби ДКП «Луцьктепло» Юрій Редько.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
супер!
Відповісти
Серед вимог колективу - звільнити чотирьох посадовців ДКП "Луцьктепло", в т.ч. самого Киричука. А в результаті - "Щуку у воду" й сам Киричук буде "наводити порядок". Доречі доручення скоротити посаду, дає всі підстави й можливість відкрити, під п. Козачек, нову з неменшим окладом посаду!
Відповісти
Визиває подив і недорозуміння позиції Романюка ,що до людини яку не хоче бачити колектив.Людей не цікавитЬ посада,люди не хочуть бачити Казачек у себе в колективі.Я розумію,що можуть бути особисті симпатії,бізнесові інтереси,типу тих 35 млн. але ж потрібно зважати на людей.
Відповісти
та не буде її вже в Луцьктепло...
Відповісти