«Ліві» горілку й цигарки можна купити просто в центрі Володимира. ВІДЕО

«Ліві» горілку й цигарки можна купити просто в центрі Володимира. ВІДЕО
Володимир-Волинський перетворився у столицю Західної України із продажу контрафактного алкоголю та тютюну.

"Ліву" горілку та цигарки у місті продають гуртовими партіями, не ховаючись, - йдеться в сюжеті телеканалу ZIK.

"У прикордонному місці дуже великого поширення набула торгівля безакцизним товаром: горілкою і цигарками", - каже депутат Володимир-Волинської міської ради Анатолій Сорока.

Журналісти вирішили провести експеримент: спробувати закупитися собі. Склад - в самісінькому центрі міста. При вході в обличчя покупців пильно вдивляється чоловік, напевно, охоронець.

У приміщенні без будь-якої вивіски кипить робота, аби встигати, працює декілька продавців. Товар відразу кладуть до темних пакетів.

"Без надмірних зусиль нам вдалося купити у Володимирі-Волинському "ліві" горілку та сигарети. Горілка - 25 гривень за пляшку, сигарети - 56 гривень за блок", - розповідає журналіст Тарас Зозулінський.

Покупців чимало - горілку виносять ящиками.

"З боку працівників міліції є постійні відмови, що ще проводиться експертиза, ще не до кінця досліджені матеріали", - переконує депутат Сорока.

Заступник начальника міліції Володимир-Волинського Віталій Здомищук на це каже: "Є така інформація. Ми займаємося цією інформацією".

Міліція про обсяги контрафакту, виявляється, добре знає. "Це не робиться, я вам говорю, в 5 хвилин. Це треба системно", - обурюється міліціонер.

Інший депутат міської ради Сергій Коба також переконує, що міліція не реагує на звернення. "Значить, заодно", - робить висновок обранець громади.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Старі ціни ще в цьому сюжеті . Вже по 62 за блок .
Відповісти
хай продають що тут такого??? купити сыгарети і алкоголь можна за доступними цінами а не загнаними! і люди роботу мають і покупцям добре! а журналюгі вас давити треба за такі сюжети! нащо ви кантору палите??
Відповісти
Скільки можна робити дурнів з міліції. Цей бізнес вже кришують револьюціонери "саомоборона" і "Правий сектор". Чи хтось цього не знає ? Крім цього, журналісти купують горілку, цигарки й кричать вголос, що це "лівий товар". А яким чином вони це перевірили,чому офіційно не звернулися до правоохоронців або чого ж не провели експертизу, яка б підтверждилая, що це фальсифікат !!! Мабуть самі випили горілочку й вона їм до вподоби ??? Це чергова "заказуха" тих, хто лобіює й конкретно проштовхує на посаду начальника міліції у Володимирі "незрозумілого" начальника з Іванич-Рівненського.
Відповісти
Ото знайшли "читих" на руку коментаторів й борців за правду - Чайковську, главного люстратора Грека. Хай розкажуть звідки вони отримали свої капітали, де живуть та як. Чи може забули, що в самих "рило в пушку". Мабуть, треба нагадати !!!
Відповісти
Знову не втримаюсь, напишу. Я особисто там нічого не купую, але знаю що клієнтів там багато, якщо менти кажуть, що то підслідність податкової то де сюжет звідтам. Чи нас не цікавлять ані митники, ані прикордонники, ані податківці. Тільки менти в нас продажні.
Відповісти
НЕ МЕНТИ А ЛЮДИ ПРОДАЖНІ, ПРИЧОМУ УСІ!!!
Відповісти
ТИ НА СЕБЕ ПОДИВИСЬ ПИСАКА
Відповісти
Добрий день, підскажіть конкретно адресу, де можна купити сигарети. Завчасно вдячний.
Відповісти
Останні новини
«Ліві» горілку й цигарки можна купити просто в центрі Володимира. ВІДЕО
06 червень, 2014, 10:26