Звернення «чорних чоловіків» з Луцька: чому ми поїхали на Схід. ВІДЕО

Звернення «чорних чоловіків» з Луцька: чому ми поїхали на Схід. ВІДЕО
"Чорні чоловічки" з Луцька попрямували на Схід.

Як вказано в коментарі до відео, яке опубліковане на каналі Волинський Бастіон·на Youtube, півсотні добровольців, серед яких і волиняни, прийняли присягу на вірність Україні і відправилися на Схід.

У відеозверненні "чорні чоловічки" розповіли, чому поїхали в східні регіони та коли повернуться додому.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дожились, що немає армії і добровольці мають їхати на схід воювати... Воно й не дивно чому добровольчі батальйони ефективніші за регулярну армію. Атнапевно все тому що кошти пожертви від Українців доходять до них, не те що в армії, скільки люди грошей зібрали, а наші землякі без форми без бронежилетів гинуть під Волновахою
Відповісти
З Богом, хлопці! Виженіть із України московського окупанта і живі, здорові та сильніші повертайтеся додому, щоб тримати порядок у нашому краї.
Відповісти
Хлопці ВИ справжні ГЕРОЇ!!! За вами майбутнє!!! Пошвидше розберіться з колорадами!!! Ну і звісно вертайтесь додоми наводити лад у нашій владі, бо сидять тільки в кабінетах а користі нуль, змін ніяких!!!
Відповісти
Як казав патріах Філарет:"Ми переможемо, бо на нашій стороні правда, а Господь допомагає тим з ким правда". Хлопці нехай вас благословляє Бог на вашу нелегку дорогу і ангел охоронець буде з вами кожну мить вашої боротьби. Вертейтеся з перемогою і без 200-их. Слава Україні!!! Слава нашим героям!!!
Відповісти
Дожились, що немає армії, тепер добровольці мають їхати на схід воювати... Воно й не дивно, чому добровольчі батальйони ефективніші за регулярну армію. А напевно все тому, що пожертви від Українців доходять до них, не те що в армії, скільки люди грошей зібрали, а наші землякі без форми, без бронежилетів гинуть під Волновахою...
Відповісти
Дожились, при ком- этот урод- Янукович со своей бандой разваливал армию( два последних министра обороны были россиянами), а Вы хотите чтобы армия была обучена,всему своё время.
Відповісти