Порошенко зустрівся з Путіним

Порошенко зустрівся з Путіним
Президент Росії Володимир Путін, канцлер Німеччини Ангела Меркель і обраний президент України Петро Порошенко кілька хвилин поспілкувалися перед офіційним сніданком від імені президента Франції Франсуа Олланда у французькому Довілі.

Після традиційного фотографування лідери країн, що беруть участь в урочистих заходах, присвячених 70-річчю висадки союзників у Нормандії, попрямували до палацу на сніданок, - повідомляє телеканал Дождь.

По дорозі Меркель, Путін і Порошенко зупинилися і поспілкувалися кілька хвилин, після чого пішли далі.

На офіційному сніданку зліва від президента Росії за столом сидить герцог Люксембургу Анрі, а з правого боку королева Данії Маргрете II, її сусід справа - Франсуа Олланд. Слідом за ним за столом сидить королева Великобританії Єлизавета Друга, а після неї - президент США Барак Обама.

Раніше в п'ятницю президент Росії і канцлер Німеччини присвятили всю свою годинну розмову Україні.

«Путін і Меркель повністю сконцентрувалися на українських справах, на пошуках українського врегулювання», - повідомив прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков, який був присутній при розмові.

За його словами, бесіда була присвячена розбіжності в підходах між Москвою і Берліном по Україні.

Як повідомлялося, що в планах Путіна немає зустрічі з Порошенком під час візиту до Франції. Говорячи про можливі зустрічі з колегами в Нормандії, сам Путін заявив: «Ні від кого бігати не збираюся і з задоволенням буду спілкуватися з кожним зі своїх колег».

Раніше європейські ЗМІ повідомили, що Обама, королева Великобританії Єлизавета II і деякі інші гості церемонії в Нормандії неофіційно висловили небажання сидіти поруч з Путіним на трибуні почесних гостей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Порошенко зустрівся з Путіним
06 червень, 2014, 15:28