На Волині почули вирок сутенери

На Волині почули вирок сутенери
Торговці людьми на Волині просять м’якшої міри покарання.

В Апеляційному суді Волинської області слухається справа за позовом прокуратури області, яка вимагає збільшити термін покарання для сутенерів з 5 до 9 років позбавлення волі, - пише ТРК «Аверс».

Нагадаємо, 2011-го при перетині митного переходу «Ягодин–Дорогуськ» працівники СБУ затримали поляка Збігнева Длуголенцкі та українку Аллу Тарасюк. Вони перевозили жінок до Республіки Польща для заняття проституцією.

Підсудна Тарасюк підшуковувала привабливих жінок, переважно зі скрутним матеріальним становищем і обіцяла їм хороші заробітки. А поляк виготовляв візи та переправяв молодиць до борделю міста Седльце у Польщі. На вудку до сутенерів потрапили дівчата з Одещини та Херсонщини.

В свою чергу, суду підсудний Длуголенцкі подав зустрічну апеляцію та просить пом'якшити вирок Луцького міськрайонного суду. Мовляв, недостатньо доказів, які вказують на його причетність до злочину.

А підсудна Тарасюк заперечує - каже, що не шукала дівчат для роботи в польських борделях. Бідкається - за станом здоров’я зараз перебуває на лікуванні в одній із психлікарень області.

Тож феміда щодо поляка Длуголенцкі залишила вирок Луцького міськрайонного суду в силі і він відбуватиме покарання п’ять років, з повною конфіскацією майна. А громадянку Тарасюк, яка підшуковувала живий товар взяли під варту одразу в залі суду. Жінка відбуватиме покарання в буцигарні три роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині почули вирок сутенери
07 червень, 2014, 12:37