Слов'янськ залишився без світла

Слов'янськ залишився без світла
7 червня вранці в результаті бойових дій Слов'янськ залишився без світла.

На територію розміщення диспетчерської та оперативно-виїзної бригади електричних мереж (РЕМ) ДТЕК "Донецькобленерго" потрапили міни, - пише ТСН з посиланням на Українську правду та Слов'янське РЕМ ДТЕК "Донецькобленерго".

Від осколків постраждали об'єкти, адміністративні і виробничі будівлі. Диспетчер та персонал оперативно-виїзної бригади евакуйовані.

Раніше стало відомо, що частково без електроенергії залишився Слов'янськ і 40 населених пунктів у Слов'янському районі.

"6 червня в результаті бойових дій в районі Слов'янська були пошкоджені високовольтні лінії і повністю знеструмлена підстанція 110 кВ "Слов'янськ". Без електроенергії частково залишився Слов'янськ і 40 населених пунктів у Слов'янському районі. Знеструмлено 11 лікарень та фельдшерсько-акушерських пунктів, будівлі "Укртелекому", міського виконкому, СБУ, міліції, Держказначейства і податкової інспекції Слов'янська. А також - 8 підкачувальних станцій, з-за чого порушено водопостачання в багатоповерхових будинках", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі відзначили, що за резервним електропостачанням від підстанції 110 кВ "Слов'янськ-Північна" можна було забезпечити електроенергією тільки частина знеструмлених адміністративних і житлових будівель в центрі Слов'янська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.