На Майдані озвучили наказ Порошенкові, хоча той не прийшов

На Майдані озвучили наказ Порошенкові, хоча той не прийшов
На громадському віче, яке відбувається у неділю на Майдані Незалежності в Києві, схвалили "наказ" новому президенту України Петру Порошенку.

"Наказ" зачитав один із священиків зі сцени Майдану, пише ТСН.

Нагадаємо, на віче запрошували новообраного президента України Петра Порошенка, мера Києва Віталія Кличка та членів Кабміну. Вони на захід не прийшли.

У так званому "наказі" від імені народу України Порошенка просять забезпечити перш за все "духовність і мораль для всіх і кожного", забезпечити, "щоб закон був одним для всіх" та "створити правову державу на основі загальнолюдських цінностей".

Також учасники віче сподіваються, що Порошенко втілить нову національну ідею - створення України як країни рівних можливостей.

Також Порошенка просять забезпечити можливість територіальним громадам відкликати посадовців будь-якої гілки влади.

Йдеться в документі також про необхідність децентралізації влади і бюджетів, а також про стійкий розвиток України та її економіки.

Серед інших пунктів зазначається відновлення дійсної історії України-Русі, вивчення її народом України та донесення дійсної історії України до всіх народів світу; виховання патріотів і захисників Батьківщини.

"А ми, народ України, беремо на себе зобов'язання працювати чесно і самовіддано для виконання цих завдань і зробимо все можливе, щоб ці завдання виконати. Ми покладаємо надію, що наш президент буде прикладом для свого народу і приведе народ і країну до світлого майбутнього", - йдеться у "наказі".

Учасники віче побажали Порошенку здоров'я наснаги та витримки. "Обертайтеся обличчям до нас. А ми будемо підтримувати і добре дивитись", - додав священик.

Також учасники віча вшанували загиблих на Майдані хвилиною мовчання.

Онлайн-трансляція віча:


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Порошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А навіщо зараз Майдан пороху і Кличку? Там збирається смердюче бидло, яне їм заважає розкошувати на лаврах і готувати схеми розпилу державних коштів. .
Відповісти
Порошенко-всенародно(!) вибраний Президент. Кличко вибраний мером киянами(!). Готуйте в БТI довiдки про власнiсть поселень на майданах, хероi
Відповісти
Останні новини
На Майдані озвучили наказ Порошенкові, хоча той не прийшов
08 червень, 2014, 13:39