Коломойський поскандалив з журналістом перед волинськими нардепами

Коломойський поскандалив з журналістом перед волинськими нардепами
Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський під час офіційного прийому на честь інавгурації президента України влаштував скандал з журналістом видання Українська правда Мустафою Наємом. Причиною стало невдоволення Коломойського тим, як журналісти висвітлюють його конфлікт з волинським нардепом Ігорем Єремеєвим. Сам Єремеєв, а також інший нардеп Ігор Палиця, спостерігали за розмовою. А Катерина Ващук навіть втрутилася у розмову, попросивши Коломойського, аби він «не ображав нашого Єремеєва».

Про це йдеться у матеріалі Інавгурація Петра Порошенка. За лаштунками свята на Українській правді.

Урочистий прийом влаштували у "Мистецькому арсеналі", де був розташований прес-центр Петра Порошенка у ніч виборів.

Героєм вечірки, за межами офіційної частини, був Ігор Коломойський. Колись закритий, цей олігарх поступово стає публічною і навіть світською фігурою. Людина, яку ще донедавна в обличчя знали лише журналісти і невелике коло бізнесменів, тепер стала настільки популярною, що жінки стають в чергу на фотографування з ним, а їхні чоловіки вважають за честь потиснути йому руку.

Кореспондент "Української правди" знайшов губернатора Дніпропетровської області в трохи дивній компанії – поруч з народним депутатом Ігорем Єремеєвим. Вони вже два місяці публічно з’ясовують свої стосунки через так звану "технічну нафту", яка закачана в трубопроводи "УкрТрансНафти" і яку Коломойський намагається начебто забрати за балансовою вартістю.



Інформаційна війні між двома бізнесменами давно досягла точки кипіння. Єремеєв публічно звинуватив Коломойського у корупції, а Коломойський тривалий час робив з депутата головного антигероя новин на "1+1".

- Доброго дня, Ігоре Валерійовичу, - звернувся кореспондент "Української правди" до губернатора Дніпропетровської області.

- О! Доброго дня… А вам взагалі не соромно після всього зі мною вітатися? Ви ж мене оббрехали…

- Ми виклали точку зору пана Єремеєва – ось він стоїть поруч з вами.

- До чого тут Єремеєв?!

Єремеєв, посміхаючись, стояв поруч і мовчки спостерігав за розмовою.

- Як до чого? Ви ж звинувачували журналістів в тому, що вони робили матеріали на замовлення пана Єремеєва. Ось він стоїть поруч, давайте в нього про це запитаємо, чи платив він комусь за публікації та ефіри…

- Нам немає що із ним ділити – він тут взагалі до чого? Це ж державна нафта, вона й залишилась там… Наші розборки – це не цікаво! Краще, хочеш, я тут при всіх скажу, яку я тобі написав СМСку?! – запитав Коломойський в "Української правди".

Навколо вже зібралось чимало охочих послухати суперечку між журналістом та олігархом. Серед них були і губернатор Одеської області Ігор Палиця, і генпродюсер "1+1" Олександр Ткаченко, і ще декілька інших близьких соратників Коломойського.

- Це особисте листування, але це ваше право, - відповів автор цих рядків. – Тільки я б хотів потім це процитувати.

- Та ну пиши, що хочеш.. Так от, я як послухав цей ефір, то написав йому СМС: "Раніше я думав, що ви просто ганд*ни, а тепер я зрозумів, що ви тупі ганд*ни!" – губернатор Дніпропетровськох області голосно засміявся на всю компанію.

Люди, які оточили олігарха, трошки здивовано переглядались, але вирішили підтримати його. Тим часом Коломойський продовжував:

- А знаєте, хто вас врятував? За вас заступився Саша Ткаченко. Бо я йому одразу передзвонив і сказав, що давай дамо відповідь прямо в прайму новин "1+1". Ми б вас там розмазали… Але ось Саша мене зупинив.

Тут до компанії підійшов Юрій Луценко. Вони привітались, і Коломийський продовжив згадувати свої претензії до журналістів:

- Юра, ну послухай, вони мене обвинувачують у тому, що я став губернатором, щоб вкрасти мільярд доларів! Тепер от ми стоїмо з Єремеєвим і начебто все нормально…

- Так викладіть свою позицію, - звернувся журналіст до олігарха. – Хто вам заважає висловити свою точку зору? Як це зробив Єремеєв.

- А який толк?! Ви ж все одно написали, що всі олігархи "одним миром мазаны". Ви ж так пишете про мене… Юра, от скажи – хіба всі олігархи одним миром мазані?!

- Та ні, - випалив Луценко – Вони неправі, євреї ж не мажуть міром! Це не їх традиції.

Тут до компанії приєдналася ще й народний депутат Катерина Ващук, що входить до парламентської групи "Суверенна європейська Україна" Ігоря Єремеєва.

- Ігоре Валерійовичу, я от дуже вас поважаю і не говорю, що всі олігархи однакові, але я вас дуже прошу, не ображайте нашого Єремеєва!

- Я?! Та ви що, в нас все добре, не хвилюйтеся… Все в нас нормально! – переконував Коломойський. - Ти бачиш, у мене з усіма нормальні стосунки, всі вітаються. От тільки я Пінчука щось не бачу…

Віктор Пінчук наразі єдиний олігарх, який публічно воює з любимчиком публіки Ігорем Коломойським. Щоправда, це протистояння розгортається не в Україні, а у Високому суді правосуддя в Лондоні, де два олігарха сперечаються за металургійні активи, приватизовані ще у 2004 році.

Віктор Пінчук в цей день теж був у Мистецькому арсеналі. Кореспондент "Української правди" був свідком того, як, знаходячись на відстані 20 метрів один від одного, бізнесмени майже півгодини кружляли навколо столів, але так і "не побачили" один одного. Можливо, мирити олігархів тепер доведеться особисто новому президенту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут неважко розібратись, хто гандон, а хто - ні, але в цій суперечці дуже багато "нагандонило" так зване заангажоване і зациклене на нафтовій брехні інформаційне агентство "Волинські новини". Під диктовку, звичайно, великого ділка і соратника Палиці - Лазорка - випадкової людини і в бізнесі, і "політичному" житті.
Відповісти
100 відсотків! Ган..ни палицько-коломойські.Бридко знати, наскільки змі продажні !!!
Відповісти
шо б не казали, але Коломойський доклав зусиль до спасіння України. А Єремєєв пару літрів бензину дав...
Відповісти
Прочитав матеріал. Я в шоці. І це так звана еліта? Шахрай на шахраю їде й шахраєм поганяє.Поки капітал править бал, майбутнє України в тумані.
Відповісти
Лазорко не випадковий. Ще подивіться в 1991 році ,як його родич керував . Якби тоді провели люстрацію , то таке не спливало б.
Відповісти
Святий чоловік єремеєв))))
Відповісти
Останні новини
Коломойський поскандалив з журналістом перед волинськими нардепами
08 червень, 2014, 17:22