Волинянин двічі побив свій рекорд України з поїдання сала

Волинянин двічі побив свій рекорд України з поїдання сала
Михайло Киденько із Велицька, що в Ковельському районі, двічі бив свій рекорд України з поїдання сала на час. Останній раз він впорався зі шматом кілограмової ваги за вісім хвилин.

А ще Михайло – підприємець, одноосібник, депутат районної ради, учасник самодіяльного колективу «Полісяни» Ковельського району, - пише "Слово Волині".

Михайло Киденько зізнається, що сало любить із дитинства.

"Їхав одного разу в машині, почув по радіо, що відбувається конкурс поїдання сала. Записав номер телефону, зареєструвався", - розповідає про свій перший конкурс волинянин.

Каже, що спочатку їсти сало на швидкість було важко, адже воно не солоне, свіже. Перший рік поїхав – зайняв перше місце. З’їв кілограм за 16 хвилин 42 секунди. Зараз їсть ще швидше – за 8 хвилин 42 секунди.

"Перший раз виграв путівку в Єгипет. Ще завдяки цьому конкурсу побував у Австрії та Скандинавських країнах. Оце за останніх років, певно, десять я усього тричі й відпочивав. Усюди брав із собою сало. Навіть мусульман пригощав", - запевняє чоловік.

Досягнення у поїданні сала пана Михайла тричі занесені до Книги рекордів України. Це дає право претендувати і на запис у Книзі рекордів Гіннеса.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тренуйся!!! Салиго наша УЛЮБЛЕНА страва!!!!!
Відповісти