На Волині за вихідні - п'ять ДТП

На Волині за вихідні - п'ять ДТП
Вихідними днями на території Волині зареєстровано п’ять ДТП, у яких травмовано троє водіїв, двоє пасажирів, велосипедиста і пішохода.

Так у суботу, 7 червня, близько 13-ї години дня в місті Камінь-Каширський 41-річний водій, керуючи мотоциклом «Вайпер», скоїв наїзд на 62-річного велосипедиста. Внаслідок автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у реанімаційне відділення Камінь-Каширської центральної районної лікарні, - повідомляють у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Того ж дня о 3-й годині ночі в селі Згорани Любомльського району 25-річний водій, керуючи автомобілем «Нісан-Сані», під час руху заднім ходом скоїв наїзд на 25-річну дівчину. У результаті наїзду пішоход із тілесними ушкодженнями госпіталізована у лікарню.

Окрім цього, о 15-й годині в селі Бірки Любешівського району зареєстровано автопригоду за участю скутериста. 16-річний водій, керуючи незареєстрованим у встановленому порядку мопедом, не впорався з керуванням, внаслідок чого впав на проїзну частину дороги. Юнак у результаті падіння отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у медичний заклад.

У неділю, 8 червня, близько 12-ї години 23-річний водій, керуючи автомобілем «Мерседес Віто», рухаючись у селі Полонка Луцького району, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «БМВ» під керуванням 45-річного чоловіка. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали: 18-річна пасажирка «БМВ» та водій «Мерседеса». Дівчина госпіталізована до Луцької центральної міської клінічної лікарні, юнака після надання медичної допомоги відпустили додому.

У Любомлі також відбулося зіткнення транспортних засобів: 22-річний водій, керуючи автомобілем «Пежо Партнер», скоїв зіткнення з мотоциклом «Дніпро 11» під керуванням 39-річної львів’янки. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка та 57-річна пасажирка мотоцикла отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у лікарню.

За фактами ДТП розпочато досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.