Росія почала офіційний документообіг зі Слов'янськом

Росія почала офіційний документообіг зі Слов'янськом
«Народний мер» Слов'янська В'ячеслав Пономарьов вирішив зробити Слов'янськ (Донецька область) і столицю Чечні Грозний містами-побратимами.

Про це повідолмляє Головне.NET з посиланням на канал Анатолія Шарія на Youtube

«До нас надійшли папери з Грозного про бажання зробити міста Слов'янськ і Грозний побратимами. Ми відіслали свою згоду. Поки є нюанси, це вимагає часу », - зазначив Пономарьов.

Відповідаючи на питання про чеченців у складі народного ополчення Донбасу, Пономарьов уточнив, що це люди не з підрозділу глави республіки Рамзана Кадирова, а якісь добровольці. Точних даних про їх чисельність «народний мер» не привів. У той же час він заявив, що з уродженців кавказьких республік створено окремий підрозділ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ой, а путин говорил, что нет доказательств присутствия его шакалов на Украине.
а они есть, как я теперь буду писать свои провокации?
Відповісти
Чому не навів точну чисельність кадировців в Слов`янську??? Хіба це така таємниця? Я гадаю, що їх там не менше тисячі.Адже щонайменше сімдесят "вантажів триста" , тобто цинкових гробів з небіжчиками уже відбуло назад до Чечні.Прості чеченці не такі дурні, аби йти воювати за чужі інтереси і в чужій країні.Навіть і за грубі гроші. Гроби і мерці протверезять всіх, крім хіба явних фашистів...Адже тут українці захищають свою землю, своє майно й майбутнє своїх нащадків. А за що воюють тут чеченські "орли" Кадирова??? За велич Російської імперії??? За тих, хто бомбардував їх братів, хто робив їм тотальний геноцид під проводом царського генерала Єрмолова у середині 19-го століття???
Відповісти