Хто претендує на посади начальників п'яти держлісгоспів Волині

Хто претендує на посади начальників п'яти держлісгоспів Волині
У вівторок, 10 червня,в приміщенні Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства (актовий зал) відбудеться громадське обговорення кандидатів на посади директорів п'яти лісгоспів Волині.

Про це повідомили у Громадській раді при ВОУЛМГ, - інформує Четверта влада.

На посади начальників держлісгоспів зокрема претендують лісничий Ковельського лісництва Микола Мельник, головний лісничий Костопільського військового лісгоспу у Рівненській області Віктор Максимчук, директор ТзОВ «Лістрансбуд» Юрій Ребар та лісничий Ростанського лісництва ДП «Шацьке учбово-дослідне лісове господарство» Петро Ткачук.

Деталі про претендентів на посади читайте нижче.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ліс, кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де претендент на Цумань....? Чи там вже потрібну людину поставили....., без обговорення!
Відповісти
Відомо, що є серйозні претенденти на посаду начальника упраління лісового господарства (не за квотою політичного зброду з рейтингом в 1% на кшалт "свободи", звідки, як рояль з кущів, викотився Мазурик). А яких директорів лісгоспів звільнять під вищезгадані кандидатури? Щоб не поміняти шило на мило?
Відповісти
А де п"ятий? Інтрига. Мельник М.І. і Ткачук П.П.корінні лісівники, в яких вистачило мужності зберегти обличчя і не зганьбити добру і заслужену славу волинських лісівників.Успіхів і залишатись такими ,якими Вас знають .
Відповісти
лісівник 25 квітня, 16:09
ну і добре,що Василя Васильовича призначили він лісівник за професією і за покликанням, а не якихось Ляховичів, Реберів, Рибчинських, Кватирків.... Це коментар під призначенням В.В. Тато ребар синок ребар. То верніть уже колісника. Тата в городку місяцями ловили підприємці як директора, а бачили мужню секретарку. Може досить!
Відповісти
Колісник вже науку штовхає у лісотехнічному університеті, він же собі "проффесора" купив ще за Овочевих часів. То далекоглядний Лис, старість проведе у Львові, як і належить людям такого сорту. Нафік йому те управління, коли красти буде трохи важче...
Відповісти
тоже до кормушки рвуться,скоро вже небуде де гриби і ягоди збирати повирізалють все,
Відповісти
він давно дружить зі львіськими.
Відповісти
Максимчук В.В.-в с.Журавичі має пилораму та скуповує крадений ліс,злодій та брехун-претендент на Камінь-Каширський,Ребар Ю.С.-разом з швагром Ляховичем Р.І.їздять по нелегальних пилорамах в с.Рудники,Чорниж,Гораймівка та ін. скуповують пиломатеріали з краденого лісу та продають у Польщу,брехун якого світ не бачив,а за 5гривень разом з швагром миш у полі заганяють до смерті-претендент на Колки.Мама Соня їм готує грунт по лісгоспах,а сама не так давно придумувала схеми для Колісника,цікаво чи Ігор Марянович так само бере дрібні подачки з директорів та лісничих?Складається враження,що Вас.Вас. не зовсім розуміє що робить-або все дуже добре розуміє, та навмисно оточує себе "своїми" злодіями та підлизами,коротше з великих змін-буде великий пшик,в злодійських схемах тільки виконавці зміняться,а системних реформ під недолугим керівництвом Мазурика В.В. ми ніколи не побачимо.
Відповісти
Нормальних спеціалістів і порядних людей звільняють,а призначають минулих злодюг синів, які мають свій приватний бізнес.Крав один дід Колісник зі своїми синками,а тепер будуть красти вже всі Ребарі,Ляховичі,Шеремети і т.д.-які ще недокрали!І коли вже наїдяться?А там апетити не які-небуть!Мазурик безхребетний!Якщо він буде слухати Софу,а судячи по всьому він її слухає,то вона його виведе обратно в свій Турійськ,а Юра скоро буде начальником!Вони і за це боряться!!!
Відповісти
Вас.Васильович. Прочитайте ці коменти.Є приказка
"... устами младенца глаголит истина...", але ці коменти дають не " младенцы" , а люди , які бажають Вам добра. Будьте мудрим.По Колках Ви допускаєте велику помилку.Бог Вам суддя.
Відповісти
Що ви говорите? Колки вже втомилися від директорів, які приходять на 3-4 місяці. Для чого було переводити Котеленця в Любешів ? Так дуже хотіла тамарця рабчинська свого синка Юрчика всунути директором? Любешівський лісгосп на першому місці, а Колки в дупі. А на рахунок Каращука , то знищіть його швидше.хай добудовує хату і не мордує лісничих. Хватить красти!!! Верніть в колки Котеленця!!!!!!!!! Схаменись Мазурик, не слухай Шеремету!!!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку - свято морозива
09 червень, 2014, 16:21
Хто претендує на посади начальників п'яти держлісгоспів Волині
09 червень, 2014, 15:30