Аварія під Луцьком: мотоцикл протаранив авто. ВІДЕО

Аварія під Луцьком: мотоцикл протаранив авто. ВІДЕО
ДТП за участю мотоцикла та автомобіля "Москвич" трапилося під Луцьком.

Відеозапис із реєстратора виклав на Луцькій дошці користувач jeck.

Як зазначено в повідомленні, аварія трапилася поблизу села Лище близько 11:00 8 червня.

"Водій москвича повертав після повороту дороги, де розмітка сплошна, тобто обгін не дозволений. Відео не до кінця, направлене не туди. Як на мене мотоцикл порушив правила обгону та, можливо, швидкісний режим, тому що ці автівки виїхали з Лище і їх в невжовзі обігнали дуже швидко. Не треба "літати" і проблем не буде, особливона поворотах", - пише користувач.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніяка там не "сплошна", на відео видно, що вже пішла пунктирна і "москалик" міг повертати, правда не глянув на дзеркало заднього виду. А йолоп мотоцикліст після повороту, фактично на суцільній розпочав подвійний обгін. Шкода постраждалих невинно, а мотоциклісти самі себе ставлять в умови близькі до летальних.
Відповісти
Потрибно на дорогах й перед поворотом в дзеркала дивитись, ане повертати й ворон ловити. правда водий мотоцикла порушив двийна суцильна обгин заборонен. якщо надали будуть "Москалики" повертати не включивши поворот який можливо там и не працював та не дивлячись в зеркало заднього виду то з нищо не останеться.
Відповісти
Потрибно на дорогах й перед поворотом в дзеркала дивитись, ане повертати й ворон ловити. правда водий мотоцикла порушив правило обгин заборонен. якщо надали будуть "Москалики" повертати не включивши поворот який можливо там и не працював та не дивлячись в зеркало заднього виду то з нищо не останеться.
Відповісти
Останні новини
Аварія під Луцьком: мотоцикл протаранив авто. ВІДЕО
10 червень, 2014, 09:39