Порошенко розпорядився створити коридор для біженців з Донбасу

Президент України Петро Порошенко доручив створити коридор для мирного населення, яке хоче виїхати з територій, де проводять антитерористичну операцію (АТО).

Це питання обговорювали під час зустрічі Порошенка з керівниками Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства оборони та Держслужби з надзвичайних ситуацій, - пише Дзеркало тижня.

"Для недопущення нових жертв у районі проведення антитерористичної операції президент України доручив керівникам силових відомств створити всі необхідні умови для мирного населення, яке бажає виїхати", - йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.

Президент також доручив Кабміну взяти на себе організацію перевезення людей із зони проведення АТО і заходів щодо їхнього медобслуговування, розгорнути мережу мобільних пунктів для забезпечення мирного населення питною водою, харчуванням та медикаментами.

Місцеві державні адміністрації за участю органів місцевого самоврядування повинні разом з урядом розмістити людей, що прибувають з району АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ополчение Донбасса и без разрешения Порошенко уже пару недель как организовало такой коридор на границе с Россией шириной до 200км, через который уже в Ростовскую область выехало несколько десятков тысяч беженцев. По признанию самой киевской хунты перестали функционировать около десятка погранзастав и пунктов пропуска - пограничники просто уехали оттуда.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку буде велопробіг
10 червень, 2014, 11:06
Порошенко розпорядився створити коридор для біженців з Донбасу
10 червень, 2014, 09:59