Автомобілі JEEP відтепер у Луцьку*

Автомобілі JEEP відтепер у Луцьку*
Автомобілі JEEP відтепер у Луцьку, у офіційного дилера «ВОЛИНЬ-АВТО».

В дилерській мережі компанії «Гранд Автомотів», нового офіційного дистриб'ютора Jeep в Україні, діють нові привабливі ціни на Jeep Compass і Jeep Grand Cherokee 2013 року випуску.

Тепер вартість повнопривідного позашляховика Compass - від 427 655 грн.** Ваша вигода при покупці цього автомобіля за новою ціною до -22 514 грн! *

Оновлений позашляховик преміум-класу Grand Cherokee 2014 модельного року доступний в комплектаціях Laredo і Overland з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF. На Grand Cherokee Laredo ціна знижена до -41 771 грн.*, а в комплектації Overland до -48 988 грн.*

Дизельний турбомотор V6 3.0 CRD представлений у форсованому 250-сильному, здатному на 550 Нм крутного моменту варіанті. Grand Cherokee отримав нову головну оптику, передній бампер з видозміненими секціями протитуманних фар, стільники в решітці радіатора, змінені кришка багажника, задній бампер і патрубки системи випуску, а також світлодіодні ліхтарі і колісні диски нового дизайну.

У салоні рестайлінгового позашляховика присутнє нове 3-х спицеве рульове колесо, оновлена панель приладів з семидюймовим кольоровим TFT-дисплеєм, інший важіль коробки передач, а також модернізована центральна консоль з 8,4-дюймовим дисплеєм мультимедійної системи UConnect (інший варіант - п'ятидюймовий).

Автомобіль пропонує найсучасніші системи безпеки, в тому числі систему запобігання лобового зіткнення і новітню систему допомоги при русі на підйомах і спусках Selec-Speed Control, на додаток до вже наявного багатого стандартного набору систем активної і пасивної безпеки.
Jeep Grand Cherokee є втіленням ідеального поєднання потужності та елегантності!

Новий Compass володіє безпрецедентним поєднанням ходових якостей, комфортабельності та міського шику. Додайте визначну паливну економічність - і ви отримаєте неперевершений автомобіль за розумною ціною.

2,4-літровий бензиновий двигун у поєднанні з новою шестиступінчастою автоматичною коробкою передач, яка відрізняється плавністю перемикання, забезпечує приголомшливе поєднання потужності та паливної економічності. У базовій комплектації модель може похвалитися шістьма подушками безпеки, системою стабілізації, 18-дюймовими легкосплавними дисками, протитуманними фарами, клімат-контролем, а також камерою заднього виду і мультимедійною системою з 6,5-дюймовим дисплеєм, шістьма динаміками і жорстким диском на 28 Гб. У списку опцій оновленого кросовера присутня преміальна аудіосистема Boston Acoustics з саббуфером.

Кількість автомобілів обмежена!

* Мається на увазі зниження цін на автомобілі 2013 випуску з 14.03.14. Точний розмір зниження ціни залежить від модифікації і комплектації моделі. Кількість автомобілів обмежена. Пропозиція діє з 14.03.2014 року в дилерській мережі АФ «Гранд Автомотів».
** Ціна вказана станом на 08.05.2014. Ціна перераховується в день оплати за курсом долару на міжбанківському валютному ринку.

Стартувала програма лояльності «ПРЕМІУМ СЕРВІС» для постгарантійних CHRYSLER, JEEP, DODGE.

Починаючи з 15 травня 2014 року, кожен власник автомобілів Chrysler, Jeep, Dodge (гарантійний термін на які вже закінчився), який відвідав сервісну станцію ПАТ «Волинь-АВТО» стає учасником програми лояльності і отримує не тільки 30 % знижку на будь-які сервісні роботи, а й 20 % знижку на покупку оригінальних запчастин.



Програма діє у мережі сервісних станцій Крайслер/Джип/Додж АФ «Гранд Автомотів» і є безстроковою. Пропозиція дійсна для автомобілів Крайслер/Джип/Додж, які на момент звернення є старшими 2 років з дати першої реєстрації.

Знижки по програмі лояльності CarMan, CarWoman та іншими діючими акціями не сумуються. Знижка не розповсюджується на роботи, що пов`язані із заміною запчастин, які куплені поза офіційною дилерською мережею. Гарантія на автомобілі марок Chrysler, Jeep, Dodge - 2 роки.

ПАТ «Волинь-АВТО»
м. Луцьк, вул. Рівненська, 145
Відділ продажу: (0332)28-18-18
Сервіс: (0332)28-18-01
www.volyn-avto.ukravto.ua

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не вчасно вони вирішили збільшити кількість марок авто.
Відповісти
Останні новини
Автомобілі JEEP відтепер у Луцьку*
10 червень, 2014, 15:20