У Луцьку нагородили переможців дитячого шевченківського конкурсу. ФОТО

У Луцьку нагородили переможців дитячого шевченківського конкурсу. ФОТО
У Луцькому навчально-реабілітаційному центрі підбили підсумок конкурсу «Свою Україну любіть», приуроченого до 200-ліття від дня народження Тараса Шевченка.

Захід організували «шефи» навчального закладу –представники обласної організації профспілки працівників інноваційних і малих підприємств України «Волинь Інновація», йдеться у повідомленні на сайті профспілки.

Найбільше переможців конкурсу виявилося серед учнів другого «А» класу.

Перше місце присуджено роботі Вікторії Шилової, друге – Антону Зелінському, третє – Олександру Середі. Заохочувальні призи отримали Тетяна Васянович та Олександра Асафатова.

Втім приз за майстерність отримали всі юні художники цього класу.

Представник профспілки «Інновація» Сергій Чемерис, який вручив грамоти за призові місця, зауважив: «Ми хочемо, насамперед, створити свято для дітей. Хочемо підтримати батьків, бо знаємо, як їм важко. Ми прагнемо, щоб цей щирий дитячий сміх тільки примножувався».

Член журі конкурсу керівник студії «Оле-Арт» Ольга Грицюк підкреслила: «Такі конкурси дають можливість проявити себе, те внутрішнє відчуття тематики «Свою Україну любіть». Вони виразили патріотизм у цих малюнках».

Заслужений діяч мистецтв України, відомий скульптор-монументаліст Василь Рижук, який теж оцінював роботи як член журі, висловив задоволення від огляду малюнків, похвалив дітей за старання та глибокі творчі ідеї.

Святкову розвагу провела ведуча концертних заходів Галина Старцева разом із веселим клоуном – актрисою Волинського театру ляльок Світланою Рішко.

Класовод другого «А» Орислава Супрун та вихователь групи продовженого дня Ірина Римарчук кажуть, що їх підопічні «живуть цими святами». Не так навчальним процесом, як підготовкою до свят, яскравими моментами.

«Є люди, багаті насамперед душею, ми їм дуже вдячні», – кажуть педагоги.















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку нагородили переможців дитячого шевченківського конкурсу. ФОТО
10 червень, 2014, 12:55