Під Луцьком відкрив оздоровчий сезон дитячий табір. ФОТО

Під Луцьком відкрив оздоровчий сезон дитячий табір. ФОТО
У таборі оздоровлення та відпочинку Волинського обласного Центру туризму, спорту та екскурсій «Сонячний» відкрили відпочинковий сезон.

На І зміну прибули 170 дітей з різних районів області - юні туристи-спортсмени, вихованці Волинської малої академії наук, переможці та призери різних конкурсів та олімпіад, а також діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, - повідомили в Центрі.

Під час зміни відбудеться ІV обласний зліт-змагання з туризму серед сільських шкіл І-ІІ ст., присвячений пам’яті Ігоря Миколайовича Коротуна. Програма табору насичена різноманітними культурно-масовими та спортивно-туристськими заходами - спортивні змагання, веселі естафети, розважальні свята, шоу-програми, інтелектуальні та спортивні ігри, конкурси, дискотеки.

Крім того, для дітей підготовлені маршрути походів, де кожен зможе випробувати себе на туристській стежині, а також набути нових вмінь та навичок на майстер-класах з орієнтування на місцевості, скелелазіння, пішохідного, водного та велосипедного туризму.

"Тож сумувати не буде ніхто. Кожен зможе знайти собі заняття для душі і випробувати себе у будь-якій справі. А мальовнича природа навколо табору – хвойний ліс та озеро, повноцінне збалансоване харчування будуть сприяти хорошому відпочинку та оздоровленню дітей", - кажуть в Центрі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там скоро танки поїдуть... Бо так хтось хоче...
Відповісти
Якщо "гарячі голови" схаменуться, то все буде добре. Вони пережили і переживуть не одних "героїв". Не треба вчити яблуню родити яблука, краще відгоніть від неї СВИНЕЙ.
Відповісти
Люди! Ми пережили червоні стрічечки, потім помаренчеві, потім синьо-білі... І нових "благодіятєлів" теж переживем!)))
Відповісти
Останні новини
Під Луцьком відкрив оздоровчий сезон дитячий табір. ФОТО
10 червень, 2014, 14:46