На Волині запрошують вчитися на священиків

На Волині запрошують вчитися на священиків
Волинська Православна Богословська Академія оголошує набір студентів.

Академія — вищий навчальний заклад закритого типу з шестирічним терміном навчання, який готує священнослужителів, церковнослужителів, працівників єпархіальних управлінь і місій для Української Православної Церкви Київського Патріархату, - повідомили в закладі.

Після закінчення чотирьох років навчання студенту надається диплом бакалавра богослів'я.

Якщо ж всі 4 роки студент навчався на «відмінно» і «добре» та успішно захистив диплом бакалавра богослів'я то він може продовжити навчання в Академії на 5–6 му курсі і після його закінчення та успішного захисту отримати диплом магістра богослів'я, - пояснюють в закладі.

На богословське відділення академії (стаціонарна і заочна форми навчання) приймаються особи православного віросповідання чоловічої статі у віці до 35 років, які мають середню освіту, неодружені, або одружені першим шлюбом.

На регентське відділення приймаються особи чоловічої і жіночої статей віком до 45 років, які мають базову середню і середню освіту. Термін навчання 3 роки. Випускники отримують дипломи «Регента церковного хору» і вчителів предмету «Основи християнської етики».

Абітурієнти повинні пройти співбесіду і здати усні іспити з наступних дисциплін: Біблійна історія, Катехизис, Церковний устав, Церковний спів (програми додаються); написати диктант на одну із запропонованих біблійно-церковних тем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: церква
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині запрошують вчитися на священиків
10 червень, 2014, 15:10