Бунт волинського УДАРу: партію «віджимають»?

Бунт волинського УДАРу: партію «віджимають»?
Члени Волинської обласної організації політичної партії УДАР на позачерговій конференції не підтримали виконувачку обв’язків голови осередку Наталію Фірко.

Позачергова конференція відбулася у вівторок, 10 червня.

Нагадаємо, 13 травня нардеп Юрій Савчук, який очолював обласний осередок УДАРу, вийшов з фракції цієї політичної сили. Вийшов тому, що, з його слів, партія не веде активної діяльності і не відстоює цінності Майдану.

Того ж для прес-служба УДАРу заявила, що Савчука виключили не з його ініціативи, а за «порушення фракційної дисципліни».

Пізніше Савчук повідомив, що його виключили і з членів партії УДАР.

Хто кому чий голова

На позачерговій конференції повідомили, що 13 травня раду обласного осередку УДАРу розпустили «без пояснення причини», а виконувачем обов’язків голови обласної організації назначили Наталію Фірко.

Хоча, як наголосив заступник голови обласного осередку партії Ігор Алєксєєв, рішення про скликання обласної позачергової конференції волинські ударівці прийняли днем раніше – 12 травня.

«Сьогоднішня конференція зібрана абсолютно законно. Є легітимне рішення ради, є кворум», - наголосив .

Він заявив, що лише після 20 травня він дізнався, що виконувачем обов’язків голови обласного осередку партії призначили Наталію Фірко.

Алєксєєв запевнив: «Наталія Фірко не є членом Волинської обласної організації партії «УДАР». І для мене стало одкровенням, що ця людина – не просто член партії, а претендує на голову осередку Волині».

Окрім того, Алєксєєв повідомив, що Фірко – з команди Володимира Бондара. Хоч сам Бондар, зі слів Алєксєєва, запевнив, що не має ніякого стосунку до такої ініціативи пані Фірко.

Делегатам конференції запропонували підтримати Наталію Фірко на посаді голови обласного осередку партії. Втім, з 24 присутніх 20 проголосувало проти Фірко, четверо – утрималося.

Для партії ремонт Київської мерії важливіший, ніж війна?

Окрім того, під час конференції з боку заступника голови обласного осередку партії Ігоря Алєксєєва лунала критика діями керівництва партії.

«Спочатку нам заявляли: ми нікуди у владу не йдемо. Казали: вони там всі, цитую, «облажаються», будуть перевибори. І ми на білому коні зайдемо. Добре. Я відмовляюся від посади заступника губернатора, усім кажу: не йдіть, не можна, не заходьте… Далі випливають дуже цікаві деталі. Виявляються, що квотування таки було збережено, правда без відома нас з вами. Виявляється, що УДАР і далі претендував на посади губернаторів», - казав Алєксєєв.

«Мені відома інформація, що Міністерство оборони закупило бронежилети (це неперевірена інформація) удвічі дорожче. Це якраз одне з тих питань, чим мала би займатися наша партія. Бо більшої проблеми в країні, аніж війна з Росією, немає. А не ремонт у Київській міській державній адміністрації. На що треба декілька десятків мільйонів гривень. От цю проблему наша партія підняла!», - обурився Алєксєєв.

«В мене нема документальної доказової бази, але я переконаний, що ми дійшли до ще глибшого, гнилішого дерибану, ніж був до цього. Це моя особиста точка зору», - додав він.

«Я не раз звертався до нашого партійного керівництва, казав: дозвольте бути активнішими в області. Але до влади повертаються ті люди, з якими я навіть не здороваюся… Я був в Києві, питав: хлопці, що відбувається? А мені: «У нас є статус, ми будемо робити те, що нам дозволяє статут. Ваша думка нас не цікавить», - розповідав Алєксєєв.

«Мені сказали, що ми самі повинні гасити борги, тому що у людей на місцях є мотивація: стати депутатами від УДАРу на місцевих виборах. Це був мій діалог паном Курінним. Є такий функціонер в партії» (Володимир Курінний - заступник голови Центрального виконавчого комітету з програм регіонального розвитку партії «УДАР Віталія Кличка» - ред.)

«Відбувається «віджим» структури. Вибачте за риторику, але це саме називається «віджим» структури. Раніше ця структура нікому не була потрібна. Коли врешті решт УДАР став структурою, яка набрала 20 %, от тоді вона стала цікавою. А так як пахне майбутніми парламентськими виборами, комусь це стає цікаво», - сказав Алєксєєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: УДАР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в Україні тре щою було 3 партії:Праві,Ультраправі і Центристи.ВСЕ!!!
Відповісти
Переконались, що Майдан використали?! І ви вже нічого не зробите, бо ті хто фінансував і підтримував Майдан, вже в команді або поруч з Президентом, а без фінансування такого проекту... ну ви розумієте, вже не діти...
Відповісти
давно пора их розигнати ничого не зробили для людей
Відповісти
Писець! За це якраз і боролись люди - щоб старих кнурів відігнати від корит і допустити туди нове стадо кабанчиків!
Відповісти
Ну те, що Наталія Фірко не має відношення до УДАРу, пан Алєксєєв сказав неправду, бо Наталка очолювала штаб УДАРу у Рівненській області на позачергових виборах, тоді як пана Алєксєєва від процесу на Волині відсторонив Віталій Кличко, тому штаб очолювала людина з Івано-Франківської області -Юрій Міндюк. Про яку команду каже пан Алєксєєв? ПРО чотирьох людей на ставці?
Відповісти
Це ти нічого не знаєш ! Не була вона ні в якому ударі!
Відповісти
Очолювати штаб, ще не означає бути ревним штабом партії. Можна і просто грошенята заробляти
Відповісти
Хлопці вас гнати треба разом з Алєксєєвим!!! Мені стидно дивитись людям, які працювали у виборчих комісіях на виборах до ВР, в очі. Ви вкрали гроші Алєксєєв і ще цепляєтесь за посаду. Ідіть геть !!!Давно мало бути ваше переобрання!
Відповісти
мендауну це: перерахуйте, знатиму.
Відповісти
Алєксєєв, ти не маєш вищої освіти, а хотів бути заступником голови ОДА...
Відповісти
Алексеєв до вас в "Удар" люди не йшли бо в Вас характер дуже поганий, тому люди не хочуть з Вами працювати, а ось зараз партія буде процвітати на Волині!
Відповісти
В партію ідуть не до Алєксєєва і не до Кличка а за ідею!Рано тобі ще в партію!
Відповісти
я рад.
у хохлов как всегда - вечный срач.
Відповісти
У пердунів - одна задуха та облом
Відповісти
Ну і розвели ж таки Алєксєєва... А що УДАР це партія? Мабуть це проект під чиїсь інтереси, раз його так легко можна розвалити!!! Схочуть відіжмуть і питатись ніхто ні в кого небуде!!! Не треба з цією партією було повязувати багато надій, бо те що з самого початку закладалось як УДАР було хибним, тому ситуацію виправити не можливо!!! От тільки людям голови збаламутили, а щоб щось робити конструктивне то ні!!!
Відповісти
А хто така Фірко знаєте? Якщо ні, то поцікавтесь! Там багато цікавого :)
Відповісти
Юрий Петрович!Накінець і тебе кинули як ти весь час кидав людей і не платив за роботу.Вам же подобалось збиткуватися над слабшими і тими , хто не може Вам протистояти.Будем думати, що і депутатський мандат відберуть як Ви колись відбирали в людей зароблені гроші і надії і майданом прикриватися не треба.Всі добре памятають Вашу вигідну дружбу з Медведчуком(кумом Путіна)!
Відповісти
Ударівців з Луцька покарала доля!))) Не можна довіряти таким як самі!)))
Відповісти
Тут коментарі критичні просто ігнорують
Відповісти
О да, Фірко ще та "особистість". Гнати в шию туди, звідки прийшла - в СЕЛО!!!
Відповісти
згоден з тиводаром ми все памятаемо
Відповісти
скоро капець футболу дякуемо за роботу
Відповісти
Останні новини
Бунт волинського УДАРу: партію «віджимають»?
10 червень, 2014, 18:02