Лучани скаржаться на гостей «Базиліку» в центрі міста

Лучани скаржаться на гостей «Базиліку» в центрі міста
Мешканці 16-поверхіки на Словацького. 12, що у центрі Луцька, скаржаться, що їм заважають відвідувачі ресторану «Базилік», розташованого поряд.

Під зверненням до Координаційної ради з питань розвитку підприємництва при Луцькій міській раді підписалося більше 60 осіб, повідомляє ТРК «Аверс».

«Нам заважають машини. Нам заважають вигуки, крики, сміх тих людей, які виходять з цього закладу після 12 ночі» - каже мешканка будинку Вікторія Головей.

Директор «Базиліка» Світлана Корольчук запевняє, що відразу після звернення обурених людей заклад найняв охоронця. Той стежить за порядком не лише в приміщені, а й на вулиці.

Лучани готові погодитися на компроміс: аби цей розважальний заклад працював після опівночі лише два дні – у п’ятницю і суботу. Проте за таке рішення проголовували лише два члени ради з дев’яти.

А от проект звернення до начальника міськвідділу міліції про наведення порядку біля ресторану прийняли одноголосно


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поміняю квартиру в районі ДПЗ на рівноцінну в висоті на Словацького!!
Відповісти
До речі, без доплати
Відповісти
А я меняю вашу хату в 16хе на квартиру в Донецке!
Відповісти
не вірю, що там вже капець як шумно.
гарний заклад! Шкода, якщо не можна буде туди прийти після 23 :(
Відповісти
заклад працює лише до 00.00, не требя ляля
Відповісти
Це віднедавна до 00,а раніше(до скарг)до 3.00 офіційно і довше.Так що не ля-ля,якщо не в темі!
Відповісти
Звичайно!!! Стара гвардія і один з Кононовичів теж там живе!!! І звичайно сміх нервує, кому за 75........Так може давайте зачиним всі заклади в місті, і хай вони працюють до 22.00, а далі - спатоньки!!!Як писала одна людина, що всі нормальні люди опісля 22.00 сплять і не ходять по закладам подібного типу, і взагалі "роботяги" і ті, хто заробляє своїм мозолем не ходять в такі "гламурні" заклади........звичайно, вони ходять в ще гірші ригайлівки, або бухають в дворах, знищуючи чуже майно і порушуючи громадський спокій......ну звичайно, що бабуся, яка живе на пеньсії, і нічо не робить має дуже гарно відпочивати, бо натомилась і треба відпочивати, від такого важкого бездіяння........круто, коли подібні журналісти, як Олена Кузьмич, не маючи можливості піти в гарній компанії, на гарний відпочинок, можуть заливати багнюкою все, що їй особисто не подобається........всі заклади, в яких вона не була, чи їй не подобається - це відстій.........і Шановні, це один з багатьох прикладів і далі совдепівського мислення великої кількості наших мешканців!!! Може ви ще й сексом не займаєтесь, а вас партія всіх зробила(кожного своя)?????????
Відповісти
А якшо вже говорити про шум - то шановні мої, прикрийте Оперу!!! От там лемент щодня стоїть такий, що і мешканці скаржились всіх будинків, і звукоізоляції 0, і тераси для куріння постійно переповнені пяними відвідувачами, які кричать, як недорізані поросята, і це чути навіть біля гімназії №4 і навіть біля філармонії.........так що робіть висновки хто з ким кентується......
Відповісти
нормально все о опері. тим більш вона не працює вдень. там проведено звукоізоляцію, яка є затвердженою. ви краще на панораму зверніть увагу. от хто хто , а вони явно не дбають про ізоляцію. колонки в бік вулиці - і понеслась.
Відповісти
Про яку, до біса, звукоізоляцію ви говорите??? ким затверджено??? якщо потрібно приведу до півсотні людей, які скажуть чи нормальна і чи хороша там звукоізоляція, і шо робиться про вході, коли вивалюються відвідувачі.......який там лемент, і як мешканці навпроти будинку на це реагують
Відповісти
Останні новини
Українці тікають до Польщі
10 червень, 2014, 20:13
Лучани скаржаться на гостей «Базиліку» в центрі міста
10 червень, 2014, 19:49