Стильний Луцьк. Портрет дня: Анюта Климовець

Стильний Луцьк. Портрет дня:  Анюта Климовець
Анюта Климовець, школярка, 10 років

Сьогодні у нашій рубриці образ юної співачки, моделі та модниці Анюти. Хоч дівчинці лише 10 років, вона намагається слідкувати за модою та вміє підбирати одяг.

«Люблю ходити в шортах, футболках, джинсах. Але часто ношу сукні і спідниці, у яких виступаю на різних конкурсах. Для мене головне, щоб було гарно і зручно», - ділиться дівчинка.

Одяг нашій героїні найчастіше обирає мама. Але інколи Аня і сама шукає для себе речі і просить маму купити їх.

З аксесуарів найбільше дівчинка любить сумки, окуляри, браслети. Але перевагу надає більш спортивному, зручному стилю.

На фото наша героїня Аня одягнена у костюм (жакет і спідницю) від DE SALITTO. Взута була у літні ботики. З аксесуарів помічаємо шарф, окуляри та браслети.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Дівчинка одягнена по-дорослому. Виглядає, як студентка – приклад того, як треба виглядати дівчатам в університеті.
Стильне в образі – це мереживо, що зараз модне. Також цікавий браслет і окуляри. Однак взуття у дівчинки дещо дивне – занадто доросле.

Зайвий шарф, бо образ ніжний і елегантний, а він надає більш «кежуальності».

Загалом стильно, але дещо не по віку.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще дитина, а виглядає як тітка :-(
Відповісти
а в 20 вона вигляламе а 40 ? Зауваження мамі дівчнки_ підбори в такому віці , аж ніяк не покращення здоров"я вашої дитини+ не спокушайте педофілів!
Відповісти
правда вона пятий б клас перша школа а я пятий а
Відповісти
Дівчинко.де твої банти?косичкі? де шорти яскравого коляру,футболка з якоюсь Аріель чи принцессою? лялька в руках?? ну чому батьки дозволяють таким маленьким діткам так швидко дорослішати....не розумію(
Відповісти
не гарно одягнута
Відповісти
зачотна малявка)
посміхнула))
але шлари до цього одягу лєвандосові)
Відповісти
Дивний одяг для десятирічної дитини. Занадто дорослий! І окуляри, вочевидь, на носі не через поганй зір. Для чого????? Думаю, через 5-10 років бітьки пожинатимуть "плоди" такої "скороспілості" і шкодуватимуть про свої принципи виховання.
Відповісти
Все паскудно для цього віку, батьки досить загрались цими вибрикеньками конкурсами.А дитину привело до храму.замисліться батьки
Відповісти
Дитинко, подивись мультик "Чарівні окуляри"))) Окуляри розуму не добавляють! для цього потрібно старанно вчитись в школі, а не займатись дурницями! Цікаво куди тебе твої батьки "вирощують"?...
Відповісти
вона вчиться в першій школі міста луцька
Відповісти
дивно дівча одягнуте... та й наврядчи стильно... негармонійчне взуття, яке робить ногу надиво великою.... мереживо хоч і в моді, але якесь воно надто масивне.... чи важке, ще й чорного кольору, виглядає як несмак! Анна Дідух у Вас дивне бачення стилю та моди
Відповісти
це некрасиво навіть для дорослої жінки
Відповісти
Крута!)
Відповісти
Супер стильна малявка! +100!
Відповісти
гарнюнька! Так тримати!
Відповісти
Мала гарно посміхається і гарно позує. Дитиною займаються. Не заздріть. Просто не кожен в наш час може дозволити так виодягати дитя, в світлинку водити, на конкурси возити і т.д. Ну мають люди гроші, хтось ні, це життя.
Відповісти
"...просто не кожен в наш час може дозволити так виодягати дитя". Не кожен буде "мати "стільки розуму, щоб так одягнути дитя. Дивиться вульгарно та пошло.
Відповісти
та при чом тут гроші. якшо їх мають, то як можна в жахіття таке одягати?
Відповісти
На мою думку, батьки виховують дитину не в тому напрямі... Недоречно якось, дивно, одним словом. Дитина має бути дитиною... Ця здоровенна оправа, мереживний костюм - треш.
Відповісти
Справа не в коштах! А в тому,що на все свій час.. І в 10 років дівчинка повинна виглядати на 10 років,а не на 17.. Ось в чому суть. В мене сину 7,і я не поспішаю,щоб він дорослішав.. Хай пограється машинками,поганяє футбол.. Навіщо забирати в дитини найцінніше-дитинство!?? Його не повернеш! І в 15 ваша доця не дай Бог буде тести на вагітність робити,бо ж подорослішала рано!! Задумайтесь!! Я такий приклад знаю,в своіх кумів. Сім'я заможна,дитину з народження балували модним одягом,школою моделей,планшеты,айфони,кафешки і т.д.а тут в 14 років мама взнала,що вона з подружками з хлопцями гуляють,і мови тільки про с..кс і багатих мажорів!
Відповісти
капец 10 років жах.
Відповісти
Така собі лоліта, яка вдягнула мамин костюм, бабусині шкари і таткові окуляри... Дитино, вдягни шорти з футболкою і менше слухай маму)
Відповісти
Це стиль дитинства – щоб мама куппувала все, що захоче дитина. Але дитячі бажання дорослі мають фільтрувати, бо їм видніше що потрібне чаду, що ні. ТО що тут жахливіше: коли дитина хоче те, що не характерне для її віку, чи те,що батьки потурають недоречним бажанням дитини? Сходіть до психолога і зводіть свою малявку, поки не пізно. Бо ж головне, не наявність грошей, а розуму і кмітливості, яких тут явно бракує.
Відповісти
Все чорне, мереживо, окуляри підбори- все страшно. Все! Жах просто!! Не показуйте більше таких ""стильних"" а то інші будуть думати що це норма!!
Відповісти
Почитайте, дівчинка каже, що любить ходити в шортах, футболках, джинсах... Певно її мама так одягнула і дала ці окуляри.
Відповісти
....на жаль, якраз окуляри і каблуки - це її власний вибір)
Відповісти
Да дівчинка вдягнута не по віку...сором батькам куди ви дивитесь!
Відповісти
Нереальна концентрація снобізму і ханж, супер смішно :)
Відповісти
молодець не кожна дитина може бути моделю інших жаба душить
Відповісти
дівчинка гарна, але підбори зайві!!!! Мама двчинки куди дивиться, цій принцесі в майбутньому ще народжувати...
Відповісти
Ну справді взуття на підборах ще зарано . А так одягнена гарно і стильно
Відповісти