Волинський Центр туризму назвали «острівком Радянського Союзу»

Волинський Центр туризму  назвали «острівком Радянського Союзу»
Представник волинського осередку «Самооборони Майдану» Юрій Моклиця вважає, що Центр туризму, спорту та екскурсій управління освіти Волинської облдержадміністрації потрібно радикально оновити.

Про це він пише у колонці автора на ВолиньPost.

«Так, ми хочемо змін. Подобається це комусь чи ні. Ми хочемо радикальних змін у всіх державних установах і у всіх сферах нашого життя. Чому острівок Радянського Союзу, безсмертний і незмінний ЦТСЕ, має бути виключенням?» - пише самооборонівець.

За його словами, критика Центру – це не «наїзд», а бажання навести лад у органах влади.

«Насправді, в цій історії, рішення як ніколи колективне і узгоджене: Самооборона, Правий Сектор та Автомайдан дуже добре орієнтуються в ситуації та підтримують позицію, озвучену в зверненнях. Не шукайте крайнього, його немає. Більше того, немає в природі людини, яка на догоду своєму інтересу могла б змусити працювати на себе одночасно всі названі вище організації», - висловився Моклиця.

Нагадаємо, революційні організації пропонують «створити на базі табору «Сонячний», що є власністю ЦТСЕ, Центр спортивної та військової підготовки майбутніх військовослужбовців Збройних сил та добровольців батальйонів територіальної оборони із залученням матеріально-технічної бази та спеціалістів ЦТСЕ».
При цьому, мовляв, не йдеться про те щоб забрати табір у дітей, а проволдит навчання, коли їх там немає, тобто «75% часу на рік».

Також серед вимог самооборонівців «дозволити директору ЦТСЕ Толстіхіну Л.М. піти на заслужений відпочинок, враховуючи досягнення ним пенсійного віку та професійну вислугу».

Натомість директор Центру Леонід Толстіхін обурюється тим, що в «дітей треба забрати табір» через те, що знищили військові частини. Він заявив, що готовий до публічного діалогу із самообронівцями.

«Розраховую на обговорення теми в широкому форматі. Мені і нашому колективу є що сказати, а тим більше продемонструвати…», - додав Толстіхін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Толстіхін завжди підтримував ПР і януковича, він гнобить своїх працівників, які не є прихильниками його "політики" у центрі....То людина гнила...
Відповісти
обезьяна-"волинянка", що стукає там по клавіатурі! А гниль у тебе в голові і в серці!
Відповісти
Звичайно, добре "експропреїровувати" те, що вже якось іде до ладу. Влада віддала в освіту розвалюху, яку за кошти обласного бюджету намагаються не те що привести, а хочаби наблизити до сучасних вимог, щоби діти мали де оздоровитися та відпочити. ну, пустіть туди вояків, і що вони із того зроблять? прийде пора оздоровлювати дітей, треба буде знову вкладати гроші на реконструкцію того, що потрощать вояки!!! То з таким успіхом і "Супутник", і "Чайку", і "Прикордонник", і "Ровесник" заберуть!!! А дітям що?! То скільки у нас є покинутих військових частин! Ідіть туди!!!
Відповісти
Та щоб ви всі подохли подонки!!!Владу ділять, а на простих людей як срали так і сруть!!!!!!!!!!!!!!! Все продається і все купляється. Таке життя. Комусь все, а в когось це "все" можна нагло забрати, ще й обплювати
Відповісти
«75% часу на рік». Впусти свиню а хату то вона одразу на стіл попреться.
Відповісти
Потрібно всім шукати діалогу, проте Третевича, Гуцаленка, Оришка, Єрка знають всі протягом багатьох років, їм є що сказати, а от хто такий Моклиця, де він взявся і чи на довго його хватить треба подумати..........
Відповісти
А це хто?
Відповісти
Хто такий Моклиця - фіг його знає.
Відповісти
Скоро влада в області поміняється і буде наша валька посади роздавати знов тільки вже Порошенківцям а не майданівцям, так, що панове - Толстіхін далеко не останній!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Влада вже змінилася і буде Валька працювати по спеціальності - дітям в садочку горшки роздавати.
Відповісти
Останні новини
Волинський Центр туризму назвали «острівком Радянського Союзу»
11 червень, 2014, 17:05