Подробиці перестрілки в Ківерцях. ВІДЕО

Сьогодні, 11 червня, луцькі правоохоронці затримали групу осіб, котра займалася розбійними грабежами на території Волині та інших областей України.

Під час затримання зловмисники розпочали стрілянину та пошкодили два службові автомобілі працівників міліції, - про це йдеться у сюжеті телеканалу ZIK.

Близько сьомої ранку до міліціонерів надійшло повідомлення: у Луцьку невідомі скоїли розбійний напад на чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Через кілька хвилин правоохоронці знайшли автомобіль злочинців.

«Під час проведення спеціальної операції затримано групу осіб, котрі займалися скоєнням розбійних нападів на території Волині та інших областей України. При собі вони мали зброю. Окрім того, у них вилучено грошові кошти і особисті речі чоловіка, відносно якого вони сьогодні скоїли розбійний напад», – розповів заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Никитюк.

Чотирьох розбійників затримали, наразі із ними проводять слідчі дії.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, поблизу міста Ківерці на Волині люди спостерігали незвичну картину. На трасі – розбитий автомобіль «Тойота Пріус» ДАІ, багато працівників міліції у бронежилетах з автоматами. На узбіччі, як кажуть очевидці, кілька чоловіків у кайданках лежали на асфальті.

Начальник УМВС у Волинській області Петро Шпига розповів, що вдалося затримати чотирьох членів угрупування, яке займалося розбійними нападами на території регіону.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відео ДЕ??????
Відповісти
дивіться! Відео буде потім!
Відповісти
злочинці скоїли напад на "святе для ментовських керовників" - на валютчика
Відповісти
Останні новини
Подробиці перестрілки в Ківерцях. ВІДЕО
11 червень, 2014, 20:32