Одні брехуни і корупціонери, − екс-президент ПФЛ про «Волинь»

Одні брехуни і корупціонери, − екс-президент ПФЛ про «Волинь»
Колишній президент української ПФЛ Святослав Сирота відреагував на заяву ФФУ про те, що луцька «Волинь» демонструє «позитивну динаміку в погашенні заборгованості, що виникла в клубі».

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, - пише Dynamo.kiev.ua.

«Яка динаміка у «Волині»? Окозамилювання одне. Три очки знято в минулому сезоні. Рішення так і не виконано. Абсолютно нічого не зроблено!» - обурився він.

«Зате, за негласною інформацією, команда планує їхати на збори в Польщу. Винні всій країні, грошей на виплату боргів немає, а в Польщу на збори - є! Одні брехуни і корупціонери», - продовжив Сирота.

«А агенти і футболісти повинні знати - в «Волині» всіх будуть «кидати» на гроші. Їх девіз: зарплату платити - себе не поважати! Тому, шановні футболісти, готуйтеся до того, що грошей ви не побачите. Правда, до Польщі поїдьте», - зауважив екс-посадовець.

«Всі розмови про «дорожню карту» - брехня. Вони знають тільки інші карти - гральні. Там можна шулерством займатися, що вони освоїли дуже професійно», - підсумував він.

Як відомо, лучани, так само як ще два клуби - «Карпати» і «Говерла» - перебувають під загрозою зняття з чемпіонату України через заборгованість перед футболістами чи тренерами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І про Сироту - правдоруба: "Президент ПФЛ Святослав Сирота уже длительное время пребывает в отпуске, поскольку состоялся аудит финансово-хозяйственной деятельности ПФЛ и самого г-на Сироты. Как свидетельствует финансовая справка по движению средств всего только за 4 месяца – за период с 1.07.2009 по 30.10.2009 – есть немало финансовых вопросов, в том числе и к Сироте – относительно нерационального использования средств ПФЛ. Вот лишь несколько примеров. Так, в июне было потрачено 10 100 гривень на копию карты и тубуса (накладная отсутствует) В октябре оплачено 20 тысяч гривен за журнальный стол. Есть документы об оплате ремонтных работ на сумму 70 тысяч гривен, хотя ремонт не проводился вообще. ПФЛ подписала довольно интересные договора об аренде автомобилей на три года без права выкупа. Так, согласно этим договорам аренда машин «Нисан Теана» на три года обошлась бы ПФЛ почти в 440 тысяч гривен, а «Тойота Секвиа» - свыше миллиона гривен. Так же ПФЛ практиковала выдачу в долг немалых сумм людям, непосредственно причастных к этой структуре. Например, на сегодня задолженность по ним у того же Святослава Сироты составляет 245 тысяч гривен. В то время, как общая сумма составляет 341 617 тысяч. Кроме того, были достаточно интересные и затратные командировки г-на Сироты за границу – в Монако, Лондон, Брюссель. И, как выяснилось, за средства, выделенные на командировки, ездили не только высшие начальники ПФЛ, но и их родные и знакомые. И, наконец, довольно комические «мелочи». Так, существует письмо к оператору мобильной связи с просьбой списать бонусы с особого счета ПФЛ и обменять их на ваучеры для посещений ресторанов «Козырная карта» на общую сумму 2680. Всего же по нескольким статьям бюджета на сезон 2009-2010 было предусмотрено 800 тысяч гривен, но лишь с июля по октябрь нынешнего года было использовано 2 миллиона 815 тысяч". Це цитата одного із журналістських розслідувань 2009 року. А взагалі схема була прекрасна - Сирота збирав внески на участь в чемпіонаті з клубів наперед і з цього фонду видавав сам собі безвідсоткові позики.
Було б етичніше чути звинувачення на адресу Волині із вуст менш заляпаних людей. А Волинь... Вона вибереться із ями і очиститься.

Відповісти
Ну на Лексуси і інші круті Авто, а також на тусовкі в Опері і Роуз кафе з місцевими шалавами Грошей хватає.....
Відповісти
Останні новини
Одні брехуни і корупціонери, − екс-президент ПФЛ про «Волинь»
12 червень, 2014, 09:22