Лозінський на волі - плювок в обличчя Майдану, - нардеп з Волині

Лозінський на волі - плювок в обличчя Майдану, - нардеп з Волині
Лозінський на волі - це наслідок відмови від тотальної люстрації суддів і перезавантаження усієї держави, - заявив народний депутат від ВО "Свобода" Анатолій Вітів.

"Такі дії правоохоронців і суду є ганьбою для всієї країни та плювком в обличчя Майдану і Героїв Небесної Сотні", - цитує його прес-служба партії.

"У 2009 році свободівці зробили все, щоб Віктор Лозінський був притягнутий до відповідальності за злочин. Саме ми стали ініціаторами викриття злочину екс-нардепа. І тепер, після перемоги Революції гідності, убивцю випустили на волю. Таке враження, що у нас відбувається реставрація олігархічного режиму Януковича. Звільнення Лозінського - це наслідок відмови народних депутатів голосувати за закон про тотальну люстрацію, запропований "Свободою", - заявив Вітів.

"Також можна констатувати, що закон про відновлення довіри до судової системи виявився абсолютно провальним, оскільки 80% суддів залишились на займаних посадах. Поряд з безладом на східному кордоні, відсутністю активних дій з ліквідацій російських банд на Донбасі, це справляє надзвичайно гнітюче враження. Я вважаю, що суддів і лікарів, які ухвалювали рішення про звільнення Віктора Лозінського від відбування покарання, самих потрібно притягувати до кримінальної відповідальності", - додав він.

Свободівець наголосив, що якщо така політика продовжуватиметься, то третій Майдан - не за горами:

"Якщо в країні й надалі випускатимуть вбивць, зливати АТО та анонсувати чергові круглі столи і меморандуми з сепаратистами з наданням російській мові офіційного статусу, то не виключено, що скоро відбудеться третій Майдан. Україну врятує тотальна люстрація і рішучість в боротьбі з терористами, а не жування соплів і загравання з олігархами і регіоналами. Нам не потрібно повторення помаранчевого краху і олігархічна республіка-2. І ми цього не допустимо".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хтось тупому пише, воно саме нездатнЕ.
Відповісти
Останні новини
Лозінський на волі - плювок в обличчя Майдану, - нардеп з Волині
12 червень, 2014, 09:44