Чемпіонату світу з футболу: за кого вболіватиме Кварцяний і команда

Чемпіонату світу з футболу: за кого вболіватиме Кварцяний і команда
Сьогодні розпочинається найбільший футбольний форум чотириріччя – чемпіонат світу у Бразилії. На місяць і вболівальники, і футболісти поринуть у вир баталій найвищого гатунку.

Клубна прес-служба розпитала в гравців «Волині» про те, за кого і чому вони вболіватимуть на чемпіонаті.

Лідери симпатій «хрестоносців» - збірна Бразилії та Нігерії, а персонально більшість гравців вболіватимуть за Майкла Бабатунде.

«Я здавна за Бразилію. Тому що люблю атакувальний футбольний, я виріс у ті часи, коли бразильці завойовували свої перші три чемпіонства. А персонально буду бажати удачі нашому Бабатунде»», - розповідає Віталій Кварцяний.

За Бразилію серед опитаних гравців «Волині» і Віталій Гошкодеря, і Сандро Селін, і Темур Парцванія. Останні двоє впевнені у тому, що героєм мундіалю під силу стати Неймару. Гошкодеря вболіває за бразильців з 1998 року – тоді ще виблискував його улюбленець Рональдо.

«Але не заперечуватиму, якщо якихось висот досягне Нігерія із нашим «Бабою», - сказав Віталій. З ним погоджується й румун Флорентін Матей.

Дмитро Нємчанінов також підтримуватиме на мундіалі свого одноклубника, але його симпатії традиційно на боці німецької збірної. За «бундестім» і Віталій Приндета та Іван Рогач. Серб пояснив свій вибір тим, що в його країні німецький футбол популярний, крім того йому подобається дисципліна команди Льова і агресивний стиль «бундестіму».

Стосовно індивідуальний симпатій, то Рогач підтримуватиме півзахисника «Атлетико» Коке (Хорхе Ресуррексьйон Меродіо) або ж бразильця Тяго Сильву. Приндета ж вірить у «зірку» аргентинського форварда «МанСіті» Серхіо Агуеро.

Ігор Скоба вболіватиме за Англію, а Ванче Шиков – за іспанців.

Богдан Шершун каже, що традиційно підтримує на чемпіонатах Аргентину та Італію.

За південноамериканців почав вболівати після молодіжного чемпіонату світу 2001 року, який відбувся в Арентині і на якому зіграв Богдан. Його індивідуальний фаворит мундіалю – Мессі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я вболіваю за Бразилію з 1966 року...
Відповісти
Я за Великую Россию !
Відповісти
И я бывало ими восхищался,с 70-х начиная.А игру Пеле и Гарринчи видел только док.кино и читал книги полит.обозревателя и журналиста Игоря Фесуненко.
Хотя время 70-х-это было время "Летучих голландцев".Сегодня бразильцы давно уже не кудесники,но родные стены...Думаю чемпионом впервые станет европейская сборная.Бразилия-Хорватия ставлю ничью -2:2
Відповісти
За Бельгію !!!!!!!
Відповісти
Победит Великая Россия ! Однозначно ! Вся украинская губерния за Россию !
Відповісти
слонам не місце в україні! в африку їх!
Відповісти
Останні новини
Чемпіонату світу з футболу: за кого вболіватиме Кварцяний і команда
12 червень, 2014, 13:51