Янукович напише книгу про Помаранчеву революцію

Янукович напише книгу про Помаранчеву революцію
Президент України Віктор Янукович планує написати книгу про події 2004-2005 років в Україні.

Про це пише Сегодня, посилаючись на власні джерела.

«За неофіційною інформацією, у найближчих планах президента – написання книги спогадів про події 2004-2005 років в Україні», – зазначає видання.

Нагадаємо, згідно з декларацією президента за 2011 рік, друкарня «Новий світ» виплатила Януковичу винагороду на суму 16,4 мільйона гривень за передані цьому видавництву авторські права.

Видавництво отримало права на написані в 2005-2010 роках Віктором Януковичем книги «Рік в опозиції. У політиці не буває остаточних перемог і поразок», «…І рік при владі. Від кризи – до економічного зростання», «Здолати шлях», «Як Україні далі жити», а також на літературні твори, які автор напише в майбутньому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми можемо "радіти" за нашого "ГАРАНТА".Його видатні книги попадуть в історію 21-го століття?! Є чому повчитись у майбутнього "лауреата нобільської преміі",особливо,як "наш геній-письменник" добився "економічного зростання",або ЗДОЛАВ ШЛЯХ від ЗРИВУ ШАПОК до ХАЗЯЇНА МЕЖИГІР*Я та країни на ймення УДАР - Україно-Донецька Авторитарна Республіка! Видно,що добре
"попрацювала" колишня галичанка Херман,яка справно відробляє свій кусень пирога ФАВОРИТКИ при дворі! А "Як Україні далі жити?".
Відповісти
Останні новини
Янукович напише книгу про Помаранчеву революцію
17 квітень, 2012, 09:48