Фото сепаратистки родом із Дрогобича «підірвало» Інтернет

Фото сепаратистки родом із Дрогобича «підірвало» Інтернет
Двадцятирічна дрогобичанка Настя Камишанченко «підірвала» соцмережі фотографією, де вона у Слов’янську стоїть у формі донецьких сепаратистів.

Про це повідомляє ІА ZIK із посиланням на сюжет журналіста перших західноукраїнських новин «Огляд дня» Данила Мокрика.

На початку червня на сторінці Насті Дорофєєвої у соціальній мережі з’явилось її фото у військовій формі сепаратистів. Проукраїнські інтернет-користувачі одразу здійняли хвилю обурення. А для росіян вона стала героїнею і обличчям російських груп у соцмережах. З’ясувалося, що справжнє ім’я дівчини – Анастасія Камишанченко і родом вона з Дрогобича. Активісти встигли знайти її еротичну фотографію і почати досліджувати біографію дівчини до найдрібніших деталей.

Мама Насті погодилася спілкуватися з журналістами лише телефоном, адже розмови на цю тему їй даються дуже важко. Розповіла, що донька поїхала до Слов’янська ще два роки тому з подругою. Там і залишилася. Мовляв, їй там більше подобається, та й у хлопця закохалася. Фотографію ж мама вважає непорозумінням.

«Можливо, з дівчатами задля жарту зробила це фото і виклала в Інтернет, після чого отаке роздулось. Ми з нею навіть через це посварилися. Вона думає, що у цій фотографії немає нічого страшного. Вона просто не замислилась, як можуть люди на це відреагувати», – розповіла мати Насті Олена Камишаченко.

Батько Насті – колишній військовий, у дев’яностих роках він служив у Нацгвардії, тож через протилежні погляди доньки переживає, але не ображається. Каже: вона ще дитина, емоційна, до того ж потрапила в таке середовище.

«Чому я повинен ображатися на неї? Це мають зробити свої висновки безпосередньо ті, хто не дав можливості українському телебаченню та українським новинам бути в Слов’янську. Чому російські ЗМІ там були більш розповсюдженими, ніж українські? От тепер і маємо плоди», – вважає Анатолій Камишаченко.


У самому Дрогобичі вчинок дівчини піддали жорсткій критиці. "Шановні Дрогобичани, сьогодні, коли Україна переживає скрутні часи і великі випробування на патріотизм, відданість державі та здатність протистояти як зовнішньому, так і внутрішньому ворогові, ми повинні разом як ніколи підтримувати наших братів, які віддають своє єдине життя за майбутнє України. У нашому Дрогобичі є люди які поїхали на схід (в тому числі у Слов'янськ) воювати із загарбником,але є і такі які продали себе Расєє.Настя Дорофеева - ця "особа" нажаль з Дрогобича. У той час коли українці вмирають воюючи проти такої ж "особи" вона з шевроном загарбника ставить собі аву і знизу бачим запис,(Слов'янськ - Slov'yans'k).Фото зроблене на блокпості у сеператистів", - йдеться на сторінці видання Drohobyczer Zeitung у Фейсбуці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
козлина драна !!!!
Відповісти
А що, Дрогобич вже нiмецький? Чи то з 39го року видання залишилося?
Відповісти
Ну і тварюка!!!
Відповісти
А що вся Західна Україна має поголовно підтримувати хунту і правосеків???
Відповісти
в Украине нет хунты, это придумал малообразованный карлик Путин, он просто слов других не учил в КГБешных подвалах, его там учили только убивать.
Відповісти
ПОЗОР БАТЬКАМ! НІЯКОГО ВИХОВАННЯ,РОЗСТРІЛЯТИ ПРЯМО ТАМ. ЗРАДНИКІВ ГЕТЬ!!!!
Відповісти
скатіна тупоголова там її і могіла буде!!!!
Відповісти
Ну і що? Ще одне мясо в Словянську, правда з Дрогобича. Проблему роздули)
Відповісти
А чим це воно "підірвало"?
"Обиенавєна кілхізніца" як сказав би микола янович
Відповісти
Зрадниця!!!!!!!
Відповісти
Суку поймать и на кол...А хату спалить вместе с выродками
Відповісти
Молодец.Настя!Не обращай внимание на диванных генералов.Они когда-нибудь поймут как были не правы.И кому выгадна эта война.
Відповісти
Полностью согласна -сЛюдмилой
Відповісти
У таких немає Батьківщини-таких на кіл щоб не плодились
Відповісти
Молодец, девочка! Ничего не бойся! Не слушай стадо. Они потом поймут сами, может будет поздно, но поймут.
Відповісти
ПРОСТИТУТКИ
Відповісти
Сука тупая...
Відповісти
Живу в Нижнем Новгороде видел много таких на улицах в машинах с украинскими номерами увешанных колорадскими лентами.
К счастью сейчас их нет. Видимо вернулись обратно. Путин много людей потравил своей ложью по тв.
Держитесь Украинцы!
Відповісти
Спасибо за понимание
Відповісти
Миром правит сатана. и-Из этих коментарий это понятно! Люди одумайтесь ваша жизнь не вечна! Вселенная одна и Украина и Россия и все остальные государства поделенные людьми относятся к единой ВСЕЛЕННОЙ! Вы ненавидите себе подобных вы хуже животных!!! ПОКАЙТЕСЬ!
Відповісти
Молодець діва
Відповісти
Останні новини
Фото сепаратистки родом із Дрогобича «підірвало» Інтернет
12 червень, 2014, 21:10