Українські офіцери стали на захист відстороненого командира 51-ої бригади

Українські офіцери стали на захист відстороненого командира 51-ої бригади
Офіцери 24-ої механізованої бригади стали на захист відстороненого командира 51-ої бригади Володимира Яцківа.

Відповідне звернення вони написали до в.о. міністра оборони Михайла Коваля.

Нагадаємо, раніше з таким ж зверненням виступили офіцери 51-ої бригади.

Публікуємо звернення офіцерів 24-ої без змін та правок:

Товаришу Міністре Оборони України!

До Вас звертається офіцерський колектив 24 окремої механізованої Самаро - Ульянівської, Бердичівської, Залізної, ордена Жовтневої Революції, тричі орденів Червоного Прапору, орденів Суворова та Богдана Хмельницького бригади імені князя Данила Галицького бригади.

Ми, офіцери Залізної, просимо Вас розглянути наше звернення, надати об’єктивну оцінку та допомогти у складній ситуації полковнику ЯЦКІВУ Володимиру Васильовичу, який майже 20 років старанно та сумлінно проходив військову службу у 24 механізованій дивізії та бригаді.

Залізна бригада завжди була кузнею кадрів, з якої виходили чесні, справедливі, та мужні солдати, сержанти та офіцери. Полковник ЯЦКІВ Володимир Васильович проходив службу у нашій частині від командира взводу до заступника командира частини. Неодноразово виконував обов’язки командира частини, приймав участь у миротворчих місіях, у широкомасштабних командно–штабних навчаннях «Артерія 2007», «Взаємодія 2010», очолював заходи що до ліквідації наслідків стихійних лих. За результатами службової діяльності Володимир Васильович заохочувався старшими начальниками в тому числі і відзнаками Міністерства оборони України.

Ми знаємо цього офіцера, як великого професіонала військової справи, який завжди піклувався про підлеглих, та не міг залишити жодної проблеми нашої частини поза увагою, особливо у важку хвилину. Заслуженою оцінкою виконання службових обов’язків, стало призначення його на вищу посаду – командиром 51 окремої механізованої бригади.

Товаришу генерал - полковнику, просимо Вас підтримати командира 51 окремої механізованої бригади, який для нашого колективу завжди був, є, та буде зразком офіцерської честі і гідності.

Для нас, офіцерів «ЗАЛІЗНОЇ» - вислів: «Є така професія: захищати Батьківщину» – не лише гасло, а й принципова життєва позиція. Служіння Українському народові, зразкове виконання службових обов’язків є для наших офіцерів найбільшою честю.

З великою повагою,
Офіцерський склад 24 окремої механізованої бригади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дійсно, слід підтримати командира, а не "вішати" на гідну людину, офіцера та патріота "всіх собак"!!!
Відповісти
Звісно шкода Яцківа, але ввірена йому військова частина знаходилась на території де проходили бойові дії і командир зупиняючись на відпочинок повинен був організувати безпеку особового складу (виставити пости, провести розвідку, вибрати для відпочинку максимально захищене від можливого нападу місце, налагодити зв'язок із командуванням та узгодити своє місцезнаходження з іншими видами військ що знаходились поблизу) бо на те він і є командиром. Якби це було зроблено то втрати були б значно меншими.
Відповісти
Останні новини
Українські офіцери стали на захист відстороненого командира 51-ої бригади
13 червень, 2014, 12:30