У Збройних силах відповіли на звернення волинських депутатів

У Збройних силах відповіли на звернення волинських депутатів
У керівництві Збройних сил України у відповідь на заклик депутатів Волинської обласної ради забезпечити 51-у бригаду спорядженням нарікають на недофінансування.

"Стосовно порушених питань повідомляю, що протягом останніх років фінансування потреб речового забезпечення Збройних Сил України здійснюється на досить низькому рівні: у 2008 році виділено - 16 % від потреби, у 2009 році - 4 %, у 2010 році - 8%, у 2011 році - 4%, у 2012 році - 23%, у 2013 році - 7 %, у 2014 році - 2 %", - йдеться у документі, який опублікувала прес-служба облради.

"У зазначений період, засоби бронезахисту, а саме бронежилети та шоломи кулезахисні для військовослужбовців Збройних Сил України не замовлялись та не закуповувались. Польовою формою одягу вищезазначений особовий склад забезпечений на 100%, бронезахистом на 21%", - кажуть в ЗСУ.

"На сьогодні Тилом Збройних Сил України замовлені вкрай необхідні бронежилети та шоломи кулезахисні. Забезпечення ними військовослужбовців Збройних Сил України, у тому числі військовослужбовців, мобілізованих до Збройних Сил України з території Волинської області, буде здійснено після надходження їх з промисловості", - пише у відповідь депутатам Волиньради начальник Тилу Збройних Сил України генерал-майор Ігор Павловський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому ж пан генерал-майор не відповів на всі запити по зверненню,а то тільки отмазка....ГАНЬБА!!!!
Відповісти
Останні новини
У Збройних силах відповіли на звернення волинських депутатів
13 червень, 2014, 12:51