Із волинських в'язниць випустять 257 засуджених

Із волинських в'язниць випустять 257 засуджених
Цього року на Волині на підставі закону про амністію на свободу із місць позбавлення волі вийдуть 257 засуджених.

Про це під час прес-конференції 13 червня заявив заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області Юрій Безушкевич, – пише IA ZIK.

За словами Безушкевича, вимоги закону про амністію потрібно виконати до 19 липня. Із закладів пенітенціарної системи на Волині, яких налічується чотири, під дію цього закону підпадають 257 засуджених. Тобто, протягом місяця вони вже будуть звільнені. Матеріали по всіх цих особах уже передані до суду. Служителі Феміди вже розглянули 71% цих матеріалів.

Начальник сектору кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС в області Сергій Матвіюк додав, що в них на обліку перебувають 1936 осіб. Це – засуджені до умовних термінів чи виправних робіт. Із них під амністію підпадає 241.

Щоправда, 28 засуджених, що перебувають на обліку у КВІ, відмовилися від амністії. Справа в тому, що зазвичай у них залишилися невеликі терміни – місяць-два. А право на звільнення за амністією реалізується раз на десять років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Юбилейная амнистия! Ровно 60 лет назад после смерти Сталина Берия тоже объявил амнистию, на свободу вышли тысячи зэков, что породило новую волну преступности. Сейчас "помер" Янукович - и новая амнистия...
Відповісти
Лучше б вместо амнистии смертную казнь ввели! для таких уродов!!! ( насильники, убийци...)
Відповісти
Останні новини
Із волинських в'язниць випустять 257 засуджених
13 червень, 2014, 13:18