Як у Волиньраді вітали медиків. ФОТО

Як у Волиньраді вітали медиків. ФОТО
Волинських медиків привітали з професійним святом та побажали менше роботи.

До Дня медичного працівника, який відзначають в третю неділю червня, обласна рада привітала медиків, які, за словами посадовців, цьогоріч показали найкращі результати, - пише Слово Волині.

«Це свято людей, які стоять на сторожі нашого здоров’я.Свято людей, які роблять все для того, щоб ми почувались впевнено. Навіть, якщо виникне якась проблема, ми спокійні, тому що в нас є люди, які дуже відповідально ставляться до своєї роботи. Суспільство може бути спокійним, стабільним і впевненим в собі тільки, коли є надійна медицина. Коли ми відчуваємо якісь слабкощі, ми йдемо до лікаря і в жодної людини в черзі в поліклініці немає сумніву в професійності лікаря», - каже голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт.

Очільник Волині відзначає, що попри фінансові труднощі і нестачу технічного обладнання, в області є те, чого не вистачає навіть деяким розвинутим країнам – це професійні лікарі. За його словами, майже 35 тисяч медиків стоять на сторожі здоров’я волинян. Григорій Пустовіт також зазначив, що клятви Гіппократа, основне гасло якої «не нашкодь», повинні дотримуватись не лише медичні працівники, а й чиновники та всі громадяни країни.

«Головне не нашкодити своїй справі, головне не нашкодити людині, головне не нашкодити своїй країні. У вас це виходить. Лікар завжди вислухає, завжди вникне в проблему,. складається враження, що лікар бере частину твоєї біди на себе. Ця риса людяності, співчуття, підтримки людини – це один з головних ключів успіхів нашої медицини», - каже голова Волинської ОДА.

Голова Волинської обласної ради Валентин Вітер зазначив, що лікар – це та людина, яка супроводжує всіх нас від народження і до самої смерті, коли в людини є хвороба і є радість – народження дитини.

«Людям ви даруєте найцінніше – здоров’я і життя. Це не лише свято медиків, а свято всіх тих людей, яким ви даруєте гарне самопочуття, добробут, просто життя без болю і страждань. Я від щирого серця вітаю вас з цим святом. Бажаю добра, мирного неба над головою, поменше роботи, побільше спокійних ночей і вдячних людей, яким ви даруєте найцінніше», - каже Валентин Вітер.

Особливу подяку голова Волиньради висловив медикам, які зараз перебувають на сході країни, зазначивши, що вони виконують не лише громадський обов’язок, а й військовий.

В. о. начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Іван Грицюк наголосив, що небагато таких професій є, де свято – не свято, а повний робочий день. За його словами, велика частина лікарів буде працювати і в сам день свята, 15 червня.

«Медичному працівнику потрібно добросовісно працювати, як ми це і робимо, не лише в свято, а всі 365 днів на рік. Для мене приємно, що рівень медичної допомоги, яку ми надаємо на Волині, є дуже високим», - відзначає Іван Грицюк.

Лікарям та медсестрам, які впродовж року показали найкращі результати, вручили грамоти.

Подякували присутні і лікарям, які зараз знаходяться в зоні бойових дій та побажали їм витримки та сміливості.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А за які заслуги отримує Гратоту ківерцівська
пр........ка Круцько? Заробила передком?
Відповісти
Заслуги в тому,що медики Волині підтримали медичну реформу Януковича та ПР.
Відповісти
Останні новини
Маріуполь після боїв. ФОТО
13 червень, 2014, 15:34
Як у Волиньраді вітали медиків. ФОТО
13 червень, 2014, 14:59