На Волині з’явиться альтернатива «Правому сектору» та «Автомайдану»

На Волині з’явиться альтернатива «Правому сектору» та «Автомайдану»
Активісти, незадоволені політикою «Автомайдану України» та «Правого сектору» на Волині, вирішили створити свою громадську організацію.

Про це стало відомо сьогодні, 13 червня, під час прес-конференції у готелі «Україна», що була організована чотирма колишніми членами організацій.

За їхніми словами, «Правий сектор» та «Автомайдан України» зарекомендували себе добре у революційний час, однак «Автомайдан України» вичерпав себе як незалежна громадська організація, а «Правий сектор» перетворюється у тоталітарну організацію, де рішення приймаються «двоосібно» - лідером «Правого сектору» на Волині Павлом Данильчуком та його заступником Русланом Тимощуком. Тому незадоволені активісти або самі йдуть із цих організацій, або їх виключають, бо їм не до вподоби політика керівництва.



Так, вони стверджують, що місяць тому створилася рада «Правого сектору», але жодного разу так і не зібралася. А у «Автомайдані» керівництво усі рішення приймає одноосібно, не дослухаючись до ради та членів правління.

«Стратегії розвитку організацій немає, тому ми вирішили діяти окремо», - заявив активіст Володимир Бакулін.

Над назвою нової організації поки ще не думали. Офіційно зареєструвати її планують за два тижні. Обіцяють - її спрямування не буде політичним. Переконують, що в організацію увійде багато членів, хоча точну кількість назвати не хотіли.

Два місяці вони збираються утримувати громадську організацію за власні кошти, а от що буде далі - не уточнили. Приміщення поки теж у потенційної громадської організації немає. Активісти кажуть, що проситимуть у Луцької міської ради виділити їм «якийсь куточок».

Під час прес-конференції колишні члени «Правого сектору» та «Автомайдану» озвучили свою першу заяву.



Її адресували голові Верховної Ради України Олександру Турчинову. У ній вони наполягали на люстрації українських суддів та зміни кадрової політики у судах, адже корупція у них досі процвітає. Свої вимоги просять виконати до вересня 2014 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли Ви вже вгомонитесь?
Відповісти
Сепаратисти? Чиновницько-міліцейська мафія вирішила розвалити авторитет ПР та Автомайдану за допомогою куплених перебіщиків.
Відповісти
Тільки так це і виглядає...за грошима хлопці гоняться
Відповісти
Не колишні члени ПС а один - Бакулін. Виключений з ПС за аморальну поведінку ( гуляв в кабаках на 9 травня, коли всі на "вухах" стояли і був день скорботи ) та вирішення власних бізнесових питань під маркою ПС ( візити до лісництв ). З них такі політики як з мого Х....молоток.
Відповісти
а оцей рижий - поганяла Караван-таке чмо ы одоробло,ходив у школы у меньших дытей мыдяки выдбирав-гопнык гопныком,уявляю-другий Янукович буде
Відповісти
Хлопці так тримати! Ви мооолоооодціііііі!!!
Відповісти
і нічого в цьому світі не міняється... нам не треба зовнішнього ворога - ми самі між собою посваримося, поб"ємося і поріжемося
Відповісти
МОЛОДЦІ!!!
Відповісти
Якщо чесно, то я за створення такої альтернативи, так як і "Автомайдан", і "Правий сектор" давно вже себе вичерпали та на даний час перетворилися на фанансові установи, у яких їх лідери, так звані "люстратори" та "активісти", тільки тим і займаються, що власним незаконним збагаченням (що ні для кого вже давно не є секретом), тим самим повністю дискредитуючи пройдену революцію в Україні!!! А тому, прошу усіх підтримати молодих хлопців, які хочуть створити альтернативу так званим "люстраторам", і дійсно почати будувати нову Україну!!! Слава Україні!!! Впевнений, що справедливість і правда переможе!!!
Відповісти
скільки пост коштує?)))
Відповісти
Я за створення такої альтернативи!!!
Відповісти
Давно пора ПС Самооборона та Свобода вже геть загналися.
Відповісти
Всім мотики,сапи,лопати в руки і до роботи.Дістали вже!!!
Відповісти
Тримайтесь, хлопці, я з вами !!!!!!!!!!
Відповісти
Де з ними? В Ізраілі?
Відповісти
Капець...........фігня робиться ппц

Відповісти
потрібно було звернення зробити до вселенського таємного уряду масонів. Це принаймі виглядалоб більш авторитетніше, ато якось дрібно для таких серйозних дядьків.
Відповісти
Вже не знають як того Данильчука більше брудом залити. Людина старається і робить шось, а всім все рівно не вгодиш. А ця купка псевдоакивістів на чолі з Бакуліним буде і далі мутити свої бізнесові справи під прикриттям супердобрих активістів. Люди, навчіться думати самі, а не вірити в те, що вам закидають.
Відповісти
Це Данильчук старається? Вн сам себе заганяє своїми вибриками. І він багато людей вигнав з ПС, то стосується не тільки Бакуліна!!!!
Відповісти
Молодці!!! Так тримати!!!!
Слава Україні!!!!
Відповісти
Правильно!!!Наша підтримка з вами!!!! Гасіть данильчука, і авто м!!!!!
Відповісти
головне -Закони побоку....
Відповісти
підтримую на 100% а що до пана Бакуліна-людина серйозна і справедлива!!!
Відповісти
Вася, а ти і справді ВАСЯ!
Відповісти
черти мусарски не мутить воду! Правий сектор шось попускають на ривному мисци! Хлопци або робить так шоб таки уроды непоявлялись або шоб вони бистро пропадали! оци на фото МУСАРСКА ШВАЛЬ ЯКА ПРАЦЮЕ НА мусарких уродив яких ще дуже багато залишилась !и поки таки питання небудуть виришуватися конкретно (смертельно) ничого доброго в нас небуде!
Відповісти
Відразу видно хто тут мусарок -(666). Ой маю на увазі шістка підлабузницька!
Відповісти
Чув процей автомандан)))) там дійсно керівництво лобіює свої інтереси!!!!
Відповісти
Ммда. Оце так вивели на чисту воду!!! Тепер, що правосекам в бега, що автомайдану!
Відповісти
Оооо!! Гіменце вже вспливає!!
Відповісти
на схід
Відповісти
Розумашки! Так тримати! Ми з Вами! Ми Вас підтримаємо і у Вас все вийде! Чекаємо на Вашу програму дій. Говоріть, пишіть, озвучуйте. Ми да Вас приєднаємся!
Відповісти
Ну що у них вийде? Назви ще не придумали, приміщення збираються випрошувати... Дитсадок якийсь.
Два місяці вони збираються утримувати громадську організацію за власні кошти, а от що буде далі - не уточнили. Може, рекетом займуться? Може, чиновників і місцевих олігархів змусять ділитися? Судячи з їхніх облич - скоріше, першокласників будуть перестрівати після школи.
Відповісти
головне щоб взятки не брали, як це робить ПС.
Відповісти
Лео забравби з собою пірнатого в Ізраіль щоб пацанів не баламутив.
Відповісти
Пірнатий птіца вольная!!! І до всього написаного тут люди об'єдналися для того, щоб зламати схеми пр, а не підписувати їх надалі, як це робить пс і ав!!!!
Відповісти
Ужос... Якась махновщина
Відповісти
Замість того щоб об...ати ПС і АМ зробили б ці нові лідери серйозний вчинок і піарились на цьому. Полива ріденьким просто, а ви заробіть авторитет - тоді критикуйте.
Відповісти
Знаю цих хлопців. На цьому вони не зупиняться. Скоро побачите їхню роботу. Чекайте наступні дії!!! Буде цікаво!!!
Відповісти
З самого початку дивувавсь та наголошував, що потрібно вибивати бюджетні кошти на діяльність цих організацій, тому що на ентузиазмі пів року не протягнеш, або потрапиш на голку донарів, які все і розрушать....
Відповісти
Стельмах Богдана!!!! Не відмивай гроші з Європейських тендерів!!!)))) або не критикуй те що не знаєш)))
Відповісти
Останні новини
На Волині з’явиться альтернатива «Правому сектору» та «Автомайдану»
13 червень, 2014, 16:38