Назвали імена чиновників, причетних до вбивств на Майдані

Назвали імена чиновників, причетних до вбивств на Майдані
У ГПУ назвали імена колишніх високопоставлених чиновників, яким оголосили про підозру у причетності до вбивств на Майдані.

Їх під час прес-конференції озвучив в.о. генпрокурора Олег Махніцький, - пише ТСН.

"Під час розслідування встановлено злочинну організацію, яка здійснювала масові вбивства людей. Зараз підозру про вчинення злочину винесено стосовно колишнього президента України Віктора Януковича, колишніх міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ратушняка, командувача внутрішніми військами МВС Станіслава Шуляка, голови СБУ Олександра Якименка, генпрокурора Віктора Пшонки та прем'єр-міністра України Миколи Азарова", - сказав Махніцький.

Усі зазначені особи перебувають у міждержавному розшуку, додав він. Також документи про проведення міжнародного розшуку були відправлені в Інтерпол.

Махніцький повідомив, що під час розслідування встановлено причетність до злочинів працівників одного з підрозділів міліції "Беркут", яким повідомили про підозру у перевищенні службових повноважень та вчиненні вбивств мітингувальників.

Обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою колишньому командиру і двом бійцям роти спецпризначення "Беркут".

Також, за словами генпрокурора, досліджуються питання щодо джерел фінансування злочинних дій. Як випливає зі схеми, оприлюдненої ГПУ, до фінансування причетний нардеп із фракції ПР, однак у відомстві відмовилися називати його, адже йому ще не оголосили про підозру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бред сивой кобылы.
Відповісти
Останні новини
Назвали імена чиновників, причетних до вбивств на Майдані
13 червень, 2014, 18:35