На Волині біженцями опікуватиметься новостворений штаб

На Волині біженцями опікуватиметься новостворений штаб
На Волині розгорнули штаб з питань переселення та вирішення соціально-побутових проблем біженців зі Сходу та Криму.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала керівник клубу власників домашніх тварин "Вуса, лапи, хвіст" Вероніка Федосова-Цибульська.

Штаб знаходиться за адресою: м.Луцьк, Київський майдан, 9, Волинська обласна державна адміністрація.

Керівник штабу – голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт, контактні телефони: (0332) 77-81-01.

Координатор штабу – директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Світлана Мишковець, контактні телефони: (0332) 77-81-27, 77-81-09, (понеділок – п’ятниця з 8:00 до 17:00), (067) 332-39-66.

Питання медичного обслуговування координує заступник начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Валерій Руцький, контактний номер (0332) 24-91-12, (067) 334-59-05.

З питань працевлаштування необхідно звертатися до першого заступника директора Волинського обласного центру зайнятості Світлани Корецької. Номери телефонів: (0332) 21-03-20, (050) 730-78-55.

Працює також цілодобова гаряча лінія штабу: (0332) 25-54-85.

Окрім того, відкрито "телефон довіри" за номером (0332) 77-81-39. Графік його роботи: понеділок – четвер з 8:00 до 17:15, п’ятниця – з 8:00 до 16:00, у неробочий час інформацію можна залишити на інтерактивний автовідповідач.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Питання.Є Дніпропетровськ, Запоріжжя , Херсон , Кіровоград , Суми - сусідні області.Чому всі їдуть на Захід та Київ До бандерівців???
Відповісти
Бо якби біда прийшла із Заходу, ти б теж не поїхав до Рівного, а чим подалі...
Відповісти
Як виявилось інше Бендерівці прихистили приютили. Впустили в свою домівку. А наші хлопці далі воюють А вони облаштовуються в нас та бізнес відкривають.
Відповісти
Можливо всі ми їхали чим подалі. Але ж вони не так давно всі дружно кричали які ми бендерівці погані. Якось не гарно як мінімум. Бо ще е такі безсоромні які втікли з спокійни х місць. А гарно відкривають бізнес в Шацьку. Не в селі забитому. Де ж совість?
Відповісти
Мені здається що ті біженці ще для заходу створять багато проблем. Зараз їм надають житло в селах, а вони кричать - давай в місті. Якщо поселяють в місті в якомусь соціальному центрі, а потім туди доселяють інших людей, то кричать "зачет селить еще, места больше нет..." і тому подібне. А коли (не дай Боже звичайно, але з нашою владою все можливо), сепаратисти доберуться до заходу (хай не зараз, а через місяць чи два), то ці біженці тут будуть їх вітати як визволителів. Буде й в нас біда.
Відповісти
не те слово Тільки нам навіть не буде куди і втікати.
Відповісти
А чому не в Росію ? Бендерівці добрими стали . ?Як наші за низ гинули де вони були? НЕ гарно
Відповісти
Навряд чи прихистить нас Луганськ з Донецьком. в разі чого.
Відповісти
Ви так гарно всі опікуетесь долею біженців.А постае питання .А де ж вони були коли наші хлопці за них гинули та й далі продовжують воювати ? Гарно прихистили та підтримали в себе ворогів . Гарно паплюжили бендерівців. А тепер всі ринули до нас. забеспечуйте нас роботою житлом. Всім подавай гарні умови . Ніхто щось в забите село не приситься. А е ще й такі безсоромні. які приїхали з спокійниз районів та ще й бізнес свій відкривають . і особливо щось не дуже поспішають захищати свій Донецьк з Луганськом. А в разі чого хто прихистить нас . Вони??? навряд.
Відповісти
Окрім вирішувати соціально-побутові питання т. зв. "біженців", варто спочатку ретельно їх відфільтрувати. Бо ж москальська зараза розповзеться тишком-нишком, а потім що будемо робити?
І прихисток чоловікам, які можуть тримати зброю в руках, НЕ НАДАВАТИ!!!
Чому не йдуть захищати свою землю від загарбників?
Відповісти
А НАВІЩО ЇМ ВОЮВАТИ? вОНИ ГАРНО ВМІЮТЬ ЗАПРОСИТИ ВОРОГА ПІДТРИМИТИ ЙОГО. а ПЕРЕБУТИ МОЖНА В БЕНДЕРІВЦЯ. мИ ЩЕ ВІД НИХ ПОБАЧИМО ПОДЯКУ. нАШІ ЇДУТЬ ВОЮВАТИ а ВОНИ ЧОМУ СИДЯТЬ???
Відповісти
Останні новини
На Волині біженцями опікуватиметься новостворений штаб
16 червень, 2014, 08:04