Під час виборів на Волині найбільше піарили Порошенка і Тимошенко

Під час виборів на Волині найбільше піарили Порошенка і Тимошенко
Під час виборів президента України волинські медіа традиційно демонстрували свої «симпатії» до окремих кандидатів, хоча рівень заангажованості був меншим, аніж на попередніх виборах – вважає голова правління Волинського відділення Комітету виборців України Юрій Кресак.

Про це Кресак повідомив під час презентації результатів моніторингу президентської кампанії у всеукраїнських та регіональних медіа. Моніторинг провели Асоціація «Спільний простір» та Комітет «Рівність можливостей». З 1 березня до 25 травня експерти моніторили 22 загальнонаціональних та 152 медіа, серед яких - інтернет-сайти, газети, радіостанції і телеканали.

З волинських медіа у поле зору моніторингу потрапили Волинське телебачення, ТРК "Аверс", газети "Вісник і Ко" та "Волинь-нова", інтернет-видання "Волинські новини" та "ВолиньPost"

Як повідомив Юрій Кресак, волинські медіа хоч і не так відверто, як раніше, все ж демонстрували свої «симпатії» до окремих кандидатів.

"Так, Волинське телебачення подавало збалансований контент, а ТК «аверс» надавали незначну перевагу Юлії Тимошенко. Водночас у новинному контенті Волинське телебачення надало значну перевагу інформації про виконання своїх посадових обов’язків Арсенієм Яценюком, Олександром Турчиновим, а також іншими урядовцями, що домінувало над повідомленнями про вибори", - розповів експерт.

Лідерами уваги волинських медійних ресурсів стали Юлія Тимошенко та Петро Порошенко, - додав він.

Детально з результатами моніторингу волинських медіа можна ознайомитися на графіках, наведених нижче.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Під час виборів на Волині найбільше піарили Порошенка і Тимошенко
16 червень, 2014, 11:25