Лукашенко дозволив Януковичу втекти в Білорусь, − ЗМІ. АУДІО

Лукашенко дозволив Януковичу втекти в Білорусь, − ЗМІ. АУДІО
Віктор Янукович розглядає можливість переїзду з Росії в Білорусь.

Про це йдеться в аудіозаписі, що потрапив до LB.ua, - пише Gazeta.ua.

На записі чоловік, голос якого схожий на голос народного депутата Віктора Януковича-молодшого, розмовляє з людиною, голос якої схожий на голос президента Білорусі Олександра Лукашенка.

"Я про що хотів поговорити. З приводу того, що зараз у батька ситуація дещо не дуже добра, самі розумієте. Чи можна вирішити питання - це запасний план - переїхати до вас на якийсь час, якщо така ситуація буде?" - запитав під час телефонної розмови чоловік із голосом, схожим на голос Януковича-молодшого.

"Ви, напевно, мій публічний виступ пропустили про це, коли мене в Києві почали журналісти допитувати з приводу Януковича: чи надасте ви політичний притулок і так далі. Він, знаєте, мене не просив про це, по-перше. По-друге, він ніякий не біженець і нікуди втікати не збирається. І по-третє, кажу, не забувайте, що його коріння в Білорусі й аж до того, що там є його село. Тому якщо він вирішить повернутися у своє село чи назавжди, що малоймовірно, я не посмію перечити", - відповів на це чоловік із голосом, схожим на голос Олександра Лукашенка.

Він же зазначив, що не має права заборонити Януковичу приїхати на свою землю. На це ймовірний Янукович-молодший зазначив, що оточення екс-президента побоюється, що той може стати розмінною монетою в політичній грі і за певної ситуації його можуть передати Україні.

"Я просто боюся, що вони там можуть розправитися з ним без суду і слідства", - додав він.

"Це суперечить моїм принципам: ніякої розправи над Януковичем бути не може. Вони хай спасибі йому скажуть, що він їм голови не поскручував усім. Чого не робив Януковича, то це він не наказував ніколи відкривати стрілянину. Якби він відкрив стрілянину, то після 10 пострілів там би нікого не залишилося. Тому це вже брехня", - заявив на це ймовірний Лукашенко.

"Зробімо так: ви Вікторові Федоровичу скажіть, щоб він менше дивився телевізор і читав газети. Друге, якщо він хоче приїхати в Білорусь - будь-коли. Тільки ви мені за добу скажіть. Приїжджайте сім'єю, нехай приїжджає один - як вирішить", - додав чоловік із голосом, схожим на голос президента Білорусі.

Протягом розмови імовірний Янукович-молодший пообіцяв також подарувати Лукашенкові золотий батон на знак дружби. Він зазначив, що, незважаючи на розграбовану резиденцію, у них "залишилися ще деякі речі".

Лукашенко на це заявив, що він мав розмову з колишнім в.о. президента Олександром Турчиновим із цього приводу. "Вони хотіли там шматувати, а я йому сказав: ти, Сашо, май на увазі, що я бачив цей дім, цю територію. Такого в Києві ніде немає, якщо ви це все зруйнуєте, гріш вам ціна. Нікому не продавайте, нічого не руйнуйте. Я йому сказав: не дуже добре, коли по чужому будинку ходять люди", - сказав президент Білорусі.

Він також пообіцяв найближчим часом зустрітися з новим президентом Петром Порошенком і обговорити це питання.

Наприкінці бесіди Янукович-молодший додав, що є ще один варіант - переїзд Януковича в "Новоросію". "Вони думають об'єднати Луганську і Донецьку область у якусь "Новоросію" і, можливо, батька запросити як одного з керівників", - сказав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
але вже і туфта,я розумію шо маємо давати відповідь російським смі але не таку хрень покажіть свій пофісіоналізм я вірю ви можете краще!
Відповісти
http://by24.org/2014/06/16/lukashenko_became_a_victim_of_prankers/ Читайте. І відредагуйте
Відповісти
Послухайте записи пранкера vovana222 і тоді все стане на свої місця..
Відповісти
а шкода що жарт, а то виміняли б його в картошенка на 2 мішки картоплі
Відповісти