Директор чернівецького Центру туризму заступилася за колегу з Волині перед революціонерами

Директор чернівецького Центру туризму заступилася за колегу з Волині перед революціонерами
Директор Чернівецького обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Ганна Коновалова (на фото) заступилася за колегу з Волині.

Про це йдеться в листі посадовця, який надійшов на електрону скриньку ВолиньPost.

Нагадаємо, 4 червня представники революційних організацій звернулися до влади з пропозицією реформувати Центр туризму спорту та екскурсій управління освіти Волинської ОДА.

Коновалова вважає такі пропозиції громадських активістів схожими на рейдерство.

До слова, лист підтримки чинного керівника волинського Центру надіслали їхні колеги з Запоріжжя.

Публікуємо лист Коновалової без змін та правок:

Звертаюсь до Вас від імені колективу Чернівецького обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді з приводу ситуації навколо Волинського центру туризму, спорту та екскурсій. Багаторічні зв’язки з нашими колегами, численні зустрічі на Всеукраїнських заходах підтверджують їх високий професіоналізм та кропітку роботу в галузі позашкілля.

Вихованці Центру регулярно беруть участь в різноманітних краєзнавчих конкурсах, спортивних змаганнях і туристських походах. Постійними членами журі та суддівських колегій є працівники Волинського центру туризму. Чи не є це доказом того, що вони не тільки сумлінно виконують свої посадові обов’язки, а ще й творчо підходять до їх виконання? Своєю роботою вони не тільки спонукають гуртківців до нових досягнень, але й сприяють розвитку туристсько-краєзнавчої роботи в усій Україні.

Висловлені до колективу Центру претензії з боку громадських організацій мають формальну основу і не несуть конструктивних пропозицій.

Більше того, колективу Центру закидають відповідальність за непрофільний напрямок діяльності, свідомо плутаючи спортивно-краєзнавчий напрямок з військово-патріотичним вихованням. Якщо комусь не подобається діяльність тієї чи іншої організації, першим кроком до досягнення мети має бути діалог, внесення і розгляд пропозицій по покращенню роботи, зміні акцентів і т.ін. Навряд чи можна віднайти попередні спроби цих громадських організацій надати можливості розвитку Центру в нових напрямках. Натомість ми спостерігаємо звичайний рейдерський сценарій з набором формальних звинувачень і простою пропозицією «відняти і поділити».

Спостерігаючи за діяльністю самооборонівських організацій на сході країни, не можна не відмітити їх величезний організаційний потенціал. Вони значно мобільніші за державні структури, діють більш активно і цілеспрямовано. Тому вирішення наболілих питань, піднятих громадськістю, на нашу думку, лежить в площині діалогу та взаємодопомоги.

Пропозиція цих організацій щодо вирішення проблеми гарантовано призведе до погіршення умов відпочинку учнівської молоді, зменшення кількості оздоровлених дітей та погіршення їх фізичного стану вже зараз. Чи вдасться якісно підготувати нові військові кадри, чи будуть вони необхідні і в якій якості, їх подальша доля – ці питання залишаються відкритими. Напевно, незручні питання старанно обходяться правими організаціями, що мають плану дій, або свідомо приховуючи відповіді.

Вважаємо за необхідне вислухати їх пропозиції та розглянути питання розширення існуючої програми роботи таборів відпочинку новими військово-патріотичними заходами. Сподіваємось, що підняті питання будуть вирішені з користю для обох сторін і активна туристська учнівська молодь не залишиться в програші.

З повагою, директор Коновалова Г.М.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Спостерігаючи за діяльністю самооборонівських організацій на сході країни, не можна не відмітити їх величезний організаційний потенціал. Вони значно мобільніші за державні структури, діють більш активно і цілеспрямовано". Вона підтримує сепаратизм чи схід із заходом переплутала після бухаловки з нинішеім директором ЦТСЕ? ))) Наша самооборона хоче саме розширення діяльності і звичайно заміни вічного директора, який буквально привласнив собі Центр. До відома - організатори попри критику роботи Толстіхіна відмічають ВИСОКИЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ САМЕ КОЛЕКТИВУ. Без образ хай та пані приїде і самащось оцінить, ато мабуть Толстіхін по телефону по старій дружбі попросив.
Відповісти
А ти була присутня на бухаловці? Чи не налили і виперли? Хаха))) То ти зі злості, 2 тиждень на людей анонімно в інтернеті бруд виливаєш?
Відповісти
а ви яким способом визтачили чи це "була" чи був? Флюїди через монітор?
Відповісти
Валюха(загреба)! Суши весла! Вали в декретну відпустку за внучкою і не гадь в інтернеті через своїх троляк! Бо підеш по підбурюванні у вчиненні злочину! А розділ 17 (ст.ст. 364-370) Кримінального кодексу візьми собі на заміточку.
Відповісти
Яка вона тобі Валюха? Ущемляне, ти що на дитину пишеш? Звізда інтернету твій позорний коментар треба по всіх соціальних мережах поширити, щоб люди бачили які виродки працюють у Волинській освіті тільки ти ім'я своє напиши, будуть люди десятою дорогою обходити тебе і твоє ЦТСЕ поки такі "обдаровані" там керувати будуть.
Відповісти
Може б ти працювало в робочий час хоч трошки, а не в інтернеті соплі розпускало? Може б тоді не виникало і питань до вашого ЦіТСЕ?
Відповісти
Чудо це наклеп і погроза підставити людину, не знаю яка то стаття але тоюі по ній піти дуже реально...
Відповісти
Дякуємо колезі за підтримку!!! Ми не одні лишились на поталу шакалам рейдерським!
Відповісти
Валентино, напишіть, а ваша установа надає екскурсійні послуги, без наявності субєкта господарювання та ліцензії направо і наліво і налічку в карман кладете, як ваш колега Леонід Толстіхін? На сайті принаймі, їх невидно.
Відповісти
Вона ГАННА.
Відповісти
Останні новини
Луцьк спортивний. ФОТО
16 червень, 2014, 14:45
Директор чернівецького Центру туризму заступилася за колегу з Волині перед революціонерами
16 червень, 2014, 14:08