Активісти назвали відповідь з мерії Луцька відпискою

Активісти назвали відповідь з мерії Луцька відпискою
Активісти ініціативи «Чистий Луцьк» назвали відповідь з мерії Луцька щодо санітарного стану міста відпискою.

Про це заявив один із активістів організації Артем Орлов.

Так, в організації повідомили, що надіслали в мерію запит щодо незадовільного санітарного стану вулиць міста.

«Із документа-відповіді, за підписом заступниці міського голови Лариси Соколовської, стає зрозумілим, що проблем у місті в зазначеній галузі немає, адже департаментом житлово-комунального господарства вчасно «організовано комплекс планувальних, організаційних, санітарно-технічних та господарських заходів щодо санітарного прибирання вулиць міста, збирання, зберігання, перевезення, утилізації, видалення, знешкодження і захоронення побутових відходів», - кажуть в «Чистому Луцьку».

Яким чином ці заходи організовано в листі не вказується, проте достовірно відомо, кажуть в організації, що станом на дату написання тексту, тобто майже за шість місяців 2014 року, не було проведено ні тендеру із прибирання міських вулиць, ні тендеру із вивезення сміття.

«Відповідь із міської ради – класична відписка. Трохи більше сторінки тексту – набір фраз про те, що «розроблено графіки прибирання», «проводяться перевірки щодо належного санітарного стану», «складаються відповідні акти про порушення благоустрою», але немає жодної цифри, жодного конкретного речення про проведену роботу», – переконаний Артем Орлов.

«Наші чиновники – майстри на розповіді ні про що. Хто хоч раз звертався до них за інформацією, зрозуміє, про що я. Та ми не збираємося місяцями вести переписку із Соколовською. Напишемо ще один запит – із конкретними запитаннями по кожному із пунктів їхнього «організованого комплексу заходів». А ні – то будемо робити висновки за даними вже проведених і досі, за пів року, непроведених тендерів. Думаю, громадськості буде дуже цікавою така об’єктивна інформація щодо роботи наших комунальників», – запевняє активіст.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який запит - така відповідь! На кожне побажання зробити місто чистим треба кошти, тому конкретики Іван Кубіцький дати не може.
Відповісти
чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Панове комунальники,на Театральній площі під час проведення заходів , необхідно ставити тимчасові смітники, а потім їх відразу ж прибирати, щоб вітер не розносив сміття. Хіба для цього потрібні якісь значні кошти? Взагалі у місті годі знайти смітник, а ті що є заповнені вщент.Сміття вкрай погано вибирається з урн, біля облаштованих смітників в радіусі 20 метрів розкидане сміття, ходять бродячі тварини і щось шукають якісь люди. Хіба так повинно бути у цивілізованому місті? Не думаю, що для цього потрібні додаткові великі кошти.Потрібно виконувати свої посадові обов'язки і хоч трішки любити своє місто.
Відповісти
А вони в Пустовіта навчились чи в Гузя. Ті теж мастаки довго , аморфно, з емоціями і ні про що. Яка верхушка в місті, такі й низи. В бют інших не беруть.
Відповісти
Цікаво,а що конкретного зроблено активістами "Чистий Луцьк" в плані задекларованої назви громадської організації?Я не вигорожую чиновників міської ради,але ради справедливості потрібно сказати,що в нас розплодилося стільки партій і партійок та різних організацій,що потрібно створювати окремі підрозділи які б займалися тільки бумагомаранієм.Держава для управління і контролю має відповідні органи з певними повноваженнями,а все інше ,дешевий піар з перспективою засвітитися на майбутнє.
Відповісти
Пройшов майдан, пролилася кров!!!!, а бюрокради , як брехали віписками так і брешуть!!!
Ганьба!!!
Відповісти
Напенсія просилася, а Він мене все не пускав...
Відповісти
Вони там роками вчились окозамилюванням займатись,так що голими руками їх не взяти... тільки вічно другий Святослав Кравчук чого вартує...
Відповісти
По-моєму,до Кравчука та й інших заступників ніяких претензій з боку громади бути не повинно.Ми обрали мера,він набрав команду за якість роботи якої ми можемо запитати в мера.Читаєш і дивуєшся невігластву дописувачів...а краван іде...
Відповісти
Останні новини
Активісти назвали відповідь з мерії Луцька відпискою
16 червень, 2014, 15:59