У виконкомі Луцькради будуть зміни

У виконкомі Луцькради будуть зміни
У виконавчий комітет Луцької міської ради введуть нову людину.

Про це розповів заступник міського голови Юрій Вербич на комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 17 червня.

Вербич розповів, що голова ПАТ "Луцьксантехмонтаж" Віктор Чорнуха написав заяву про вихід з членів виконкому за власним бажанням.

"Оскільки Чорнуха був обраний у виконком від спілки роботодавців, то шляхом сесійного прийняття було прийнято рішення відправити у виконком Шараєва Олександра Леонідовича (на фото)", - розповів Юрій Вербич.

"Новоприбулі члени виконкому працюють набагато ефективніше та продуктивніше чим старожили, а Олександру Леонідовичу бажаю гарної роботи в виконкому, якщо буде схвальне рішення в міській раді", – побажав депутат Андрій Осіпов.

Довідка

Шараєв Олександр Леонідович – генеральний директор Луцької картонно паперової фабрики. Народився 27.03.1966 року в м. Миколаїв, Миколаївська область, Україна. В 1989 році закінчив інженерно-фізичний факультет Київського політехнічного інституту, спеціальність «фізика металів». В 1999 році в Брюселі отримав ступінь MBA (Master of Business Administration) в United Business Institute. Займав керівні посади в різних організаціях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дайош всяких і кого небудь,а луцькі нехай пальчик посмокають і мовчки подумають.
Відповісти
Олександр Шараєв очолював ВАТ Луцький картонно-рубероїдний комбінат, який в подальшому збанкрутував залишивши по собі купу боргів.... Всі активи переписали на різноманітні товариства!
Напевне, дуже "досвідчений" член виконкому!!!!
Відповісти
Правду кажуть люди:"До нашого берега що не припливе, якщо не г...о, то тріска".
Відповісти
Останні новини
У виконкомі Луцькради будуть зміни
17 червень, 2014, 17:21
На Волині − вибори мера
17 червень, 2014, 16:53