Обрали голову Громадської ради при Волинській ОДА

Обрали голову Громадської ради при Волинській ОДА
Члени Громадської ради при Волинській облдержадміністрації провели перше робоче засідання, на якому обрали голову.

Про це стало відомо сьогодні, 17 червня, під час засідання Громадської ради при Волинській облдержадміністрації.

Привітати новообраних членів ради прийшов голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт. Він подякував усім присутнім за те, що вони зібралися майже у повному складі: із 67 осіб прибула 61 особа. За словами Пустовіта, це говорить про небайдужість громадськості навіть у такий важкий час. Тож він висловив сподівання на плідну співпрацю.

Головуючим на засіданні був уже традиційно голова Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу Михайло Наход. Ніхто із присутніх не заперечував проти цього.

Після затвердження порядку денного Громадською радою була обрана лічильна комісія із п‘яти осіб, головою якої став голова правління громадської організації у Волинській області «Форум українських журналістів» Володимир Данилюк.

Якщо під час обрання комісії жодних дебатів не виникало, то питання хто ж очолюватиме Громадську раду викликало справжню бурю емоцій у присутніх. Близько години тривало обговорення висунутих кандидатур.

На цю почесну посаду претендували п’ять осіб: голова Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу Михайло Наход, журналістка, керівник ГО «Процвітання» Ольга Бузулук, регіональний координатор Громадянської мережі «Опора» Михайло Шелеп, голова правління «Асоціації регіонального розвитку» Петро Гоцалюк і виконавчий директор Асоціації малого та середнього бізнесу Ігор Дильов.

Кандидати розповіли присутнім про себе і свої досягнення на ниві громадської роботи. Відповідали на запитання. І вже коли питання про обрання голови мало ставитися на голосування Михайло Наход повідомив, що знімає свою кандидатуру на користь Михайла Шелепа. Ця інформація викликала шок та розчарування більшості у залі, адже вони схилялися до його кандидатури. Находа навіть звинуватили у «добре зрежесованому спектаклі».

Дискусії викликало й те, в який спосіб слід обирати голову. Вибори пройшли у два тури.

Врешті головою Громадської ради при Волинській ОДА став Ігор Дильов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: громада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
відповідає призначенню пятого колеса у возі! Слава Україні!
Відповісти
Да Наход розчарував.Став технічним кандидатом Шелепа.Хлопці загрались у "Політичний аналіз та виборчій консалтінг".І нащо все так ускладнювати?)))
Відповісти
спробуйте розібратись - для чого?
Відповісти
ой да а толку з того ви подивіться кого Пустовіт на посади призначає безтолкових ПТУ-шніків таких як Мирка, Самосик і т.д.
Відповісти
Шо безтолкові то безтолкові, не переживайте Волинянгя вибори президента пройшли, вже готуються нові губернатори а разом з ними і ці незрозумілі призначення
Відповісти
Для чого потрібна ця громадська рада? Тим більше в світлі адмінреформи, коли обласна рада, тобто обранці громади, буде формувати свій виконком. Що таке громадська рада, кого вони представляють крім самих себе? Хто уповноважував купку так званих експердів щось радити ОДА? Це очевидно можливість зайвий раз попіаритись маргіналам, яким виборець на виборах сказав своє ФЕ!, і які не попали в депутатський корпус. Можливо для них краще створити громадську раду при головному гінекологу області. Принаймі в цій сфері всі вважають себе спеціалістами.
Відповісти
Останні новини
Бельгія - Алжир 2:1. ВІДЕО
17 червень, 2014, 20:51
Обрали голову Громадської ради при Волинській ОДА
17 червень, 2014, 20:34