У Луцьку діють шахраї, які «відмазують» від армії

У Луцьку діють шахраї, які «відмазують» від армії
У Луцьку діють "юристи-рішали", які "відмазують" від армії.

Про це 17 червня в Facebook пише журналіст Василь Нагорний.

"Сьогодні батько мобілізованого завів до одного такого рішали (слава Богу не адвокат, бо як мене вели на "фірму", то я все боявся, що зараз приведе до колеги)", - повідомив він.

"З'ясувалось, що фірми не має, просто цей шахрай (дійсно юрист за освітою) живе в будинку біля одного з офісів, де працюють адвокати. Це падло, взяло 400 дол. з батька мобілізованого за вирішення питання про повернення сина до дому", - пише Нагорний.

"Шахрай надоумив довірливого дядька, щоб той пройшов медогляд в поліклініці, а він домовиться потім про потрібну довідку про догляд. І це при тому, що в батька є ще дві повнолітні доньки, а отже все одно син не попадає під демобілізацію. (ото одна з них звела батька з тим рішалом, а інша "заложила" татуся мені)", - додав він.

"До речі, згаданий випадок вже другий за сьогодні, але там батько сказав, що сам дасть раду. "Рішати" з поверненням треба, але тим в кого є справжні підстави, а не липові. Тому застерігайте батьків, особливо з сіл від шахраїв", - насамкінець зауважує Нагорний.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НАЙБІЛЬШІ ШАХРАЇ СИДЯТЬ У ВІЙСЬКОМАТІ В МЕДИЧНІЙ КОМІСІЇ...........НЕПРИДАТНИХ ДЛЯ СЛУЖБИ ЗА СТАНОМ ЗДОРОВЯ РОБЛЯТЬ ЗДОРОВИМИ............АЛЕ Ж КОМУСЬ УВІРВЕТЬСЯ ТЕРПЕЦЬ ..........І Я ДУМАЮ ЩО ЦЯ КОМІСІЯ ДУЖЕ ПОШКОДУЄ ЗА СВОЇ ДІЯННЯ............
Відповісти