Матері військових 51-ої бригади повернулися з Миколаївщини. ФОТО

Матері військових 51-ої бригади повернулися з Миколаївщини. ФОТО
Вісім військовослужбовців 51-ї механізованої бригади приїхали на Волинь у тижневу відпустку, надану керівництвом полігону Широкий Лан у зв’язку з сімейними обставинами.

Повернулись бійці з Миколаївщини сьогодні зранку, 18 червня, разом з рідними, які їздили благословити синів перед передислокацією на Схід, - повідомили у прес-службі народного депутата Сергія Мартиняка.

Керівник групи, представник обранця народу Василь Голоденко розповів, що настрій у військовослужбовців – бойовий, всі готові відстоювати інтереси своєї держави.

За його словами, керівництво полігону наголошує, що бригада повністю забезпечена харчами, а от бракує бійцям ліків, розвантажувальних жилетів (звичайні жилети з багатьма кишенями для магазинів та гранат) та рацій.

«Керівництво бригади зазначає, що вони не відчувають гострої нестачі бронежилетів, оскільки вони лише патрулюють блокпости, а цю роботу виконують по змінах, тож кожна зміна має повністю всі засоби індивідуального захисту. Утім доукомплектування бійців бригади бронежилетами триває постійно», - резюмував Василь Голоденко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Матері військових 51-ої бригади повернулися з Миколаївщини. ФОТО
18 червень, 2014, 14:26