Українці презентували надсучасну зброю. ФОТО

Українці презентували надсучасну зброю. ФОТО
ДП «ДККБ «Луч» вперше представило військовий продукт, створений у кооперації з канадською компанією «STREIT Group»- БТР VARAN-APC.

Презентація відбулася в рамках виставки «Eurosatory-2014», - пише Громадське ТВ з посиланням на прес-службу ДП.

Підприємство входить до складу ДК «Укроборонпром». Зокрема, на виставці представлено бронетранспортер з колісною формулою 6Х6 із встановленим українським бойовим модулем «Сармат».

У виробі реалізований безредукторний механізм повороту, який якісно покращує процес наведення і супроводу цілі. Модуль призначений для оснащення лінійки бойових машин, малих кораблів, катерів берегової охорони.

«Поглиблення міжнародної кооперації відкриває Україні нові ринки, дозволяє вітчизняному ОПК освоювати інноваційні рішення і розширювати лінійку продукції», - зазначив директор Дивізіону високоточних озброєнь і боєприпасів «Укроборонпрому» Олег Коростельов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так чого чекає держава нехай випробовує на терористах наскільки зброя ефективна....росія свою ж перевіряє на українцях а ми що гірше...
Відповісти
Конструктивні рішення не зрозумілі: сіточки на вікнах - щоб гранату у вікно хтось не жбурнув?,-чи бойовий модуль ховається в середину в транспортному режимі?, -чому такий високий - спробуйте йому вирити в землі позицію, щоб тільки бойовий модуль виглядав над землею і ще й запасну!, -чому дві вісі дуже близько одна від одної? Якщо це поліцейсько-військова техніка, то комфортна і потужно виглядає, але як армійська - потрібно доробляти.
Відповісти
Останні новини
Українці презентували надсучасну зброю. ФОТО
18 червень, 2014, 16:14