Газова війна України і Росії може зупинити роботу найбільшого промислового гіганта Волині

Газова війна України і Росії може зупинити роботу найбільшого промислового гіганта Волині
Якщо в Україні розпочнуться перебої із газопостачанням, то завод «СКФ Україна» може зупинити свою роботу.

Про це сьогодні, 19 червня, під час зустрічі на території підприємства «СКФ Україна» розмовляли генеральний директор цього акціонерного товариства Володимир Цибульський та голова Волинської обласної державної адміністрації Григорій Пустовіт.

Губернатор Волині завітав на завод «СКФ Україна» аби ознайомитися з виробничими потужностями одного з найбільших промислових гігантів області та його роботою загалом.

За словами Володимира Цибульського, підприємство «СКФ Україна», не зважаючи на скрутне становище в державі, зміг не лише втримати свої позиції на міжнародному ринку, але й вийти у лідери. Завод у Луцьку працює успішно, є одним з кращих роботодавців й сумлінних платників податків.

Якщо в Україні останнім часом з’явилася тенденція до зменшення заробітної платні, то на підприємстві «СКФ Україна» вона зростає. Нині середньомісячна зарплатня на заводі становить 5176 гривень.

Як розповів Володимир Цибульський, минулоріч до бюджету, Пенсійного фонду та на митницю перераховано більш як 158 мільйонів гривень.

Однак нинішня важка ситуація в країні вплинула на приток інвестицій на завод. Окремі проекти так і не вдалося впровадити. Зокрема одна із компаній відмовилася від співпраці з луцьким заводом, бо її представники побоялися приїхати в Україну на перемовини.

Не додає оптимізму Цибульському і газова війна між Україною та Росією, якщо розпочнуться перебої із постачанням газу, то це може відбитися на якості продукції й навіть, як відзначив Володимир Цибульський, до припинення роботи самого підприємства.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волиньпост!!! Не розумію для чого робити такі гучні загловки у статті? для того, щоб побільше читали??? Все на заводі нормально, так само і залишиться. Цибульський зробить все, щоб не допустити закриття заводу.
Відповісти
Звідки завод «СКФ Україна» самий найбільший і найпотужніший. Коли там станки з 80-90-х років.
Відповісти
Звідки інформація???? Не спорю, обладнання є старе, але більшість оновлено, запускаються також нові лінії. А з приводу найпотужнішого - то це правда. Його частка у загальноміських та обласних показниках - одна з найбльших.
Відповісти
Останні новини
Газова війна України і Росії може зупинити роботу найбільшого промислового гіганта Волині
19 червень, 2014, 20:50