Бойовики обстріляли військових під Артемівськом

У ніч з четверга на п'ятницю в м. Артемівськ (Донецька обл.) українські військові відбили атаку бойовиків, один військовослужбовець поранений.

Про це повідомляє керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук, - пише Gazeta.ua.

"Минулої ночі бойовики атакували військову частину в Артемівську. Українські військові відбили штурм. Один військовослужбовець поранений, даних про втрати серед бойовиків немає", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

"Тривають бойові дії в районі с.Закотне поблизу Красного Лиману. Дії сил АТО утрудняються наявністю мирного населення в зоні проведення операції. Основна установка силовикам - не допустити жертв серед мирних громадян. До бойовиків постійно прибуваєь підкріплення. Під час дій сил АТО захоплена броньована розвідувально-дозорна машина (БРДМ) терористів і "КамАЗ" з встановленим великокаліберним кулеметом", - зазначив він.

Також Тимчук додав, що "вчорашній обстріл бойовиками цивільних об'єктів в Краматорську проводився для постановочної "картинки" з метою дискредитації сил АТО. Була ідентифікована знімальна група російського телебачення, яка заздалегідь встановила телеапаратуру для зйомки місць обстрілу".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бойовики обстріляли військових під Артемівськом
20 червень, 2014, 09:17