У боях на Донеччині загинуло 12 десантників

У боях на Донеччині загинуло 12 десантників
Увечері в четвер у бою під Червоним Лиманом загинуло 12 і поранено 25 бійців двадцять п'ятої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади Збройних сил України.

Про це повідомляє штаб національної захисту Дніпропетровської області, - пише Дзеркало тижня.

У прес-службі штабу повідомили про те, що дистанційно Штаб координує процес доставки поранених до лікарень найближчих областей і долучив волонтерів для надання першої допомоги пораненим.

Раніше у своєму Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук повідомив про те, що силовики антитерористичної операції звільнили від бойовиків населені пункти Ямпіль та Кіровськ (Донецька область).

"Підрозділи Збройних сил і Національної гвардії України звільнили від терористів Ямпіль та Кіровськ поблизу Красного Лиману Донецької області. Взято під контроль міст через річку Сіверський Донець", - написав Тимчук.

Як повідомлялося, в районі Червоного Лиману йде бойова робота сил АТО. Терористам пропонувалося скласти зброю і гарантувалося об'єктивне розслідування на предмет вчинення злочинів щодо кожного з бойовиків, але вони не пішли на умови мирного плану Порошенка.

Раніше заступник командира батальйону Азов Ігор Мосійчук заявляв про те, що припинення вогню в односторонньому порядку може призвести до збільшення кількості жертв з боку сил АТО, перегрупування сил ворога і стаскування на територію України нових видів озброєння.

Раніше президент України Петро Порошенко заявив, що мирний план з врегулювання конфлікту на сході України почнеться за його наказом про одностороннє припинення вогню.

У свою чергу один з лідерів "ДНР" Денис Пушілін назвав "безглуздим" пропозицію президента України Петра Порошенка про те, що Україна в односторонньому порядку припинить військові дії на Сході, щоб дати можливість регіону роззброїтися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У боях на Донеччині загинуло 12 десантників
20 червень, 2014, 10:08