Як волинські матері їздили до синів з 51-ої бригади. ВІДЕО

Як волинські матері їздили до синів з 51-ої бригади. ВІДЕО
Півсотні матерів, батьків та дружин з Горохівського, Луцького, Рожищенського, Турійського та Локачинського районів вирушили на Схід, аби підтримати та благословити своїх синів на боротьбу з російськими агресорами.

Відправився автобус на полігон Широкий Лан, що у Миколаївській області, з Горохова надвечір 16 червня, - йдеться в сюжеті ВОДТРК.

Голова Горохівської адміністрації Сергій Годлевський особисто допомагав вантажити передачі військовикам - носив мішки з цукром та макаронами.

Посадовець дуже вдячний мешканцям району, які дізнавшись про поїздку на Миколаївщину, відгукнулися і зібрали все необхідне для військовослужбовців.

ДИВИТИСЯ ФОТО З ВІДПРАВЛЕННЯ АВТОБУСА

Також він повідомив, що районна рада вирішила виділити гроші на 25 бронежилетів для горохівчан, які перебувають в армії.

"Щиро вдячний народному депутату Сергію Васильовочу Мартиняку, за те що він посприяв у виділенні цього автобуса. Я вдячний всім людям, які відгукнулися, які відгукуються на сьогоднішній день", - мовив чиновник.

Пакунки, що приготували рідні своїм близьким, були різні як за розміром, так і за складом – хтось передавав цигарки, солодощі і продукти харчування, інші – предмети особистої гігієни.

"Їм там багато чого потрібно. Але передаємо найнеобхідніше – бронежилет", - кажуть батьки Руслана Куліша.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як волинські матері їздили до синів з 51-ої бригади. ВІДЕО
20 червень, 2014, 11:33